Šventinis debesėlis
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Lengvas, gaivus ir nuostabiai skanus pyragas „Šventinis debesėlis“ taps puikia kalėdinio vakaro pabaiga - išbandykite. Paprasta gaminti ir nepaprastai skanu. O kas gi nesutiks, kad Kalėdos - pats šeimyniškiausias šventės metas? Kiekviena šeimininkė turi parodyti visą savo kulinarinį talentą, kad nustebintų svečius neįprastu ir nepaprastai skaniu meniu. Aukščiausio lygio meistriškumas - konditerijos gaminiai. Daugeliui moterų gana sudėtinga įvaldyti tortų ir pyragų kepimo meną. Be to, visada trūksta laiko. Todėl jums į pagalbą - mano receptas. Jo nereikia ilgai ruošti ar gaišti, o rezultatas pateisins visus jūsų lūkesčius.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus400 gramų
-
Kepimo milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Miltai60 gramų
-
Apelsinas2 vnt
-
Mandarinas2 vnt
-
Bananai1 vnt
-
Želatina25 gramai
-
Apelsinų sultys1 stiklinė
-
Grietinė400 gramų
-
Vanilinis cukrus10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje plakite kiaušinį su cukrumi iki baltumo, įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Paruoštą tešlą supilkite į sviestu pateptą formą. Kepkite 180 °C temperatūroje 10-15 minučių. -
2. Atvėsintą biskvitą supjaustykite kubeliais. -
Reklama
-
3. Želatiną užpilkite apelsinų sultimis, pašildykite, bet nevirkite. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Grietinę išplakite su cukrumi iki visiško ištirpinimo, įmaišykite vanilinį cukrų. -
4. Į formą dėkite apelsino skilteles. -
Reklama
-
5. Į formos dugną supilkite pusę kremo, įmerkite pusę supjaustyto biskvito ir supjaustytų vaisių, tada vėl kremą ir biskvitą su vaisiais. -
6. Pyragą palikite stingti nakčiai šaldytuve.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















