Šventinis debesėlis

Šventinis debesėlis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Lengvas, gaivus ir nuostabiai skanus pyragas „Šventinis debesėlis“ taps puikia kalėdinio vakaro pabaiga - išbandykite. Paprasta gaminti ir nepaprastai skanu. O kas gi nesutiks, kad Kalėdos - pats šeimyniškiausias šventės metas? Kiekviena šeimininkė turi parodyti visą savo kulinarinį talentą, kad nustebintų svečius neįprastu ir nepaprastai skaniu meniu. Aukščiausio lygio meistriškumas - konditerijos gaminiai. Daugeliui moterų gana sudėtinga įvaldyti tortų ir pyragų kepimo meną. Be to, visada trūksta laiko. Todėl jums į pagalbą - mano receptas. Jo nereikia ilgai ruošti ar gaišti, o rezultatas pateisins visus jūsų lūkesčius.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    400 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    60 gramų
  • Apelsinas
    2 vnt
  • Mandarinas
    2 vnt
  • Bananai
    1 vnt
  • Želatina
    25 gramai
  • Apelsinų sultys
    1 stiklinė
  • Grietinė
    400 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje plakite kiaušinį su cukrumi iki baltumo, įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Paruoštą tešlą supilkite į sviestu pateptą formą...
    1. Dubenyje plakite kiaušinį su cukrumi iki baltumo, įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Paruoštą tešlą supilkite į sviestu pateptą formą. Kepkite 180 °C temperatūroje 10-15 minučių.
  • Atvėsintą biskvitą supjaustykite kubeliais.
    2. Atvėsintą biskvitą supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Želatiną užpilkite apelsinų sultimis, pašildykite, bet nevirkite. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Grietinę išplakite su cukrumi...
    3. Želatiną užpilkite apelsinų sultimis, pašildykite, bet nevirkite. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Grietinę išplakite su cukrumi iki visiško ištirpinimo, įmaišykite vanilinį cukrų.
  • Į formą dėkite apelsino skilteles.
    4. Į formą dėkite apelsino skilteles.
  • Reklama
  • Į formos dugną supilkite pusę kremo, įmerkite pusę supjaustyto biskvito ir supjaustytų vaisių, tada vėl kremą ir biskvitą su vaisiais.
    5. Į formos dugną supilkite pusę kremo, įmerkite pusę supjaustyto biskvito ir supjaustytų vaisių, tada vėl kremą ir biskvitą su vaisiais.
  • Pyragą palikite stingti nakčiai šaldytuve.
    6. Pyragą palikite stingti nakčiai šaldytuve.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai