Žuvies kotletai su padažu orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kvepiantys, švelnūs, sotūs ir labai skanūs žuvies kotletai su padažu. Kaip ir dera gardžiam žuvies patiekalui, mėgstu šiuos kotletus derinti su bulvių koše ir grietine. Išbandykite ir įsitikinkite patys – tai skanus vakarienės ar pietų pasirinkimas visai šeimai!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta žuvis1 kilogramas
-
Svogūnai4 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Žalumynai1 ryšulėlis
-
Svogūnų laiškai2 vnt
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Faršą sumaišykite su svogūnų laiškais ir prieskoniais, įdėkite vieną susmulkintą svogūną ir kiaušinius. Sumaišykite visus ingredientus ir suformuokite kotletukus.
-
2. Kotletus kepkite orkaitėje apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Tam iš maltos mėsos (geriausia sudrėkintomis rankomis) formuojame nedidelius apvalius gaminius, kuriuos išklojame ant riebalais išteptos kepimo skardos.
-
Reklama
-
3. Dabar pradėkime ruošti padažą: tam pakepinkite likusį svogūną, suberkite į jį žalumynų ir pomidorų pastos. Prieskoniai - pagal skonį. Laukiame kol užvirs.
-
4. Iškepusius kotletus paskirstome į formą, užpilame padažu ir vėl siunčiame į orkaitę, kepame dar pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
5. Štai ir viskas! Turime skanaus maisto!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama