Žiediniai kopūstai česnakiniame padaže kepti su sūriu
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Žiediniai kopūstai grietinės ir česnako padaže kepti su sūriu – labai skanus, maistingas ir paprastas patiekalas. Žiediniai kopūstai švelnūs, lengvo česnako skonio! Skanus, paprastas, maistingas ir labai skanus patiekalas, kurį galima patiekti vieną arba kaip garnyrą su daržovių salotomis, mėsa ar žuvimi. Šį kopūstą galima patiekti šiltą arba šaltą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žiediniai kopūstai500 gramų
-
Grietinė 20% riebumo100 gramų (padažas)
-
Česnakai2~3 skiltelės (padažas)
-
Kiaušiniai1 vnt (padažas)
-
Sūris100 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas (formelės patepimui)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Žiedinius kopūstus galima vartoti tiek šviežius, tiek šaldytus. Paimkite sūrį, kuris gerai lydosi.
-
2. Žiedinį kopūstą nuplaukite, išardykite į mažus žiedynus.
-
Reklama
-
3. Puode užvirinkite vandenį, sudėkite kopūstą, pasūdykite pagal skonį ir virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes. Tada kopūstą sudėkite į sietelį, kad visas skystis nuvarvėtų.
-
4. Česnakiniam padažui sumaišykite vištienos kiaušinį su grietine.
-
Reklama
-
5. Įdėkite 2-3 gana dideles česnako skilteles perspaustas per spaudą, druską ir juoduosius pipirus. Išmaišykite padažą.
-
6. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite kopūstą ir sumaišykite su kreminiu česnakiniu padažu.
-
Reklama
-
7. Ant viršaus užtarkuoti sūrio. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
-
8. Išimkite gatavą keptą kopūstą, papuoškite žolelėmis ir patiekite!
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama