Troškintos kiaulienos kepenėlės
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Norite pietums ar vakarienei paruošti skanų ir sveiką kiaulienos kepenėlių patiekalą? Naudodami šį receptą gausite nuostabiai minkštas ir sultingas kepenėles be šiam produktui būdingo kartumo. Kepenėlės yra labai sveikas produktas, todėl jas būtinai reikėtų įtraukti į valgiaraštį. Kiaulienos kepenėlės turi šiek tiek kartumo, todėl daugelis jų negamina. Iš šio recepto sužinosite, kaip pasigaminti troškintas kiaulienos kepenėles, kad jos būtų labai minkštos ir sultingos, nejaustumėte jokio kartumo.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos1 vnt
-
Kiaulienos kepenėlės500~700 gramų
-
Grietinė200 gramų
-
Garstyčios1,5~2 šaukštai
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Druska2/3 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
-
Augalinis aliejus3~4 šaukštai
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Malti juodieji pipirai2 žiupsneliai
-
Provanso žolelės1~2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kruopščiai nuplaukite kepenis.
-
2. Ir supjaustykite griežinėliais. Pašalinkite dideles gyslas.
-
Reklama
-
3. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Kepkite svogūną, kol suminkštės.
-
4. Kepenėlių griežinėlius apvoliokite miltuose ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
-
Reklama
-
5. Kepkite kepenėles, kol lengvai apskrus iš abiejų pusių.
-
6. Įdėkite prieskonių, garstyčių ir grietinės.
-
Reklama
-
7. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka arba supjaustykite kubeliais. Sudėkite jas į kepenėles ir išmaišykite.
-
8. Ir troškinkite ant silpnos ugnies 8–10 minučių.
-
Reklama
-
9. Patiekite su bet kokiu garnyru. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama