Troškintos kiaulienos kepenėlės

Troškintos kiaulienos kepenėlės

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Norite pietums ar vakarienei paruošti skanų ir sveiką kiaulienos kepenėlių patiekalą? Naudodami šį receptą gausite nuostabiai minkštas ir sultingas kepenėles be šiam produktui būdingo kartumo. Kepenėlės yra labai sveikas produktas, todėl jas būtinai reikėtų įtraukti į valgiaraštį. Kiaulienos kepenėlės turi šiek tiek kartumo, todėl daugelis jų negamina. Iš šio recepto sužinosite, kaip pasigaminti troškintas kiaulienos kepenėles, kad jos būtų labai minkštos ir sultingos, nejaustumėte jokio kartumo.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1 vnt
  • Kiaulienos kepenėlės
    500~700 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Garstyčios
    1,5~2 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Druska
    2/3 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
  • Augalinis aliejus
    3~4 šaukštai
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Provanso žolelės
    1~2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kruopščiai nuplaukite kepenis.
    1. Kruopščiai nuplaukite kepenis.
  • Ir supjaustykite griežinėliais. Pašalinkite dideles gyslas.
    2. Ir supjaustykite griežinėliais. Pašalinkite dideles gyslas.
  • Reklama
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Kepkite svogūną, kol suminkštės.
    3. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Kepkite svogūną, kol suminkštės.
  • Kepenėlių griežinėlius apvoliokite miltuose ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
    4. Kepenėlių griežinėlius apvoliokite miltuose ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
  • Reklama
  • Kepkite kepenėles, kol lengvai apskrus iš abiejų pusių.
    5. Kepkite kepenėles, kol lengvai apskrus iš abiejų pusių.
  • Įdėkite prieskonių, garstyčių ir grietinės.
    6. Įdėkite prieskonių, garstyčių ir grietinės.
  • Reklama
  • Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka arba supjaustykite kubeliais. Sudėkite jas į kepenėles ir išmaišykite.
    7. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka arba supjaustykite kubeliais. Sudėkite jas į kepenėles ir išmaišykite.
  • Ir troškinkite ant silpnos ugnies 8–10 minučių.
    8. Ir troškinkite ant silpnos ugnies 8–10 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite su bet kokiu garnyru. Skanaus!
    9. Patiekite su bet kokiu garnyru. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai