Skanūs maltos vištienos kotletai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Mano šaldytuve beveik visada yra sultingų ir maistingų kotletų. Per porą sekundžių juos galima pašildyti ir patiekti su bet kokiu patiekalu. Papasakosiu kaip iškepti skanius maltos vištienos kotletus. Vištienos kotletus galima paruošti iš krūtinėlės, tada jie bus dietiniai. Galima naudoti bet kokias vištienos dalis. Kotletus galima paruošti iš anksto, o tada pašildyti. Į juos dedama įvairių daržovių, žolelių, prieskonių. Jie kepami keptuvėje, kepami orkaitėje arba garuose.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė500 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Druska1.5 arbatinio šaukštelio
-
Krapai4 šakelės
-
Aliejus4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite, tada stambiai supjaustykite ir suberkite į blenderio dubenį, galite naudoti smulkintuvą, svogūną susmulkinkite.
-
2. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Į trintuvo dubenį sudėkite krūtinėlę prie svogūno ir susmulkinkite į maltą mėsą.
-
4. Vištienos faršą suberkite į dubenį, suberkite smulkintus krapus, kiaušinį, druską.
-
Reklama
-
5. Vištienos faršą gerai išmaišykite.
-
6. Faršą padalinkite į 8 dalis, dėkite ant pjaustymo lentos.
-
Reklama
-
7. Rankomis suteikite kotletams norimą formą.
-
8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išdėliokite kotletus.
-
Reklama
-
9. Apkepkite juos iš vienos pusės, tada apverskite ir uždenkite, kepkite, kol iškeps.
-
10. Patiekite kotletus karštus su bet kokiu jūsų pasirinktu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama