Kijevo kotletai iš vištienos faršo

Kijevo kotletai iš vištienos faršo

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Tikras Kijevo kotletas yra sudėtingas ir brangus patiekalas. Siūlau jums paprastesnį, bet ne mažiau skanų variantą – Kijevo kotletus iš maltos mėsos. Daug paprastesnis, bet ir labai skanus. Visi žino ir mėgsta Kijevo kotletus. Tačiau jiems paruošti ne visada užtenka laiko ar tiesiog įgūdžių. Ką daryti, jei vis tiek norisi šio skanėsto? Paruoškite paprastesnį šio patiekalo variantą – Kijevo kotletų iš maltos mėsos. Paprasti, aiškūs paaiškinimai padės paruošti skanų patiekalą. O žingsnis po žingsnio nuotraukos dar labiau palengvins gaminimo procesą. Gaminkite su malonumu ir gera nuotaika!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Varškė
    200 gramų
  • Miltai
    5 šaukštai
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Krūva krapų
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malta paprika
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite.
    1. Česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite.
  • Nuplaukite krapus ir smulkiai supjaustykite.
    2. Nuplaukite krapus ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Sumaišykite česnaką ir krapus su minkštu sviestu. Gautą įdarą dėkite į šaldiklį.
    3. Sumaišykite česnaką ir krapus su minkštu sviestu. Gautą įdarą dėkite į šaldiklį.
  • Sumaišykite vištienos filė ir varškę. Sumalkite virtuviniu kombainu arba mėsmale. Įmuškite kiaušinį, šiek tiek daugiau nei pusę šaukšteli...
    4. Sumaišykite vištienos filė ir varškę. Sumalkite virtuviniu kombainu arba mėsmale. Įmuškite kiaušinį, šiek tiek daugiau nei pusę šaukštelio druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite ir gerai išplakite.
  • Reklama
  • Išimkite sviestą iš šaldiklio ir supjaustykite gabalėliais. Iš maltos mėsos padarykite blynelį, į vidurį įdėkite gabalėlį sviesto. Faršo ...
    5. Išimkite sviestą iš šaldiklio ir supjaustykite gabalėliais. Iš maltos mėsos padarykite blynelį, į vidurį įdėkite gabalėlį sviesto. Faršo kraštus sujungiame į vidų įvyniodami sviestą.
  • Sumaišykite miltus, likusią druską ir papriką. Šiame mišinyje apvoliokite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepki...
    6. Sumaišykite miltus, likusią druską ir papriką. Šiame mišinyje apvoliokite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepkite kotletus iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškeptus kotletus dėkite ant servetėlės, tada perkelkite į kepimo skardą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Keptuvę su kotletais paša...
    7. Iškeptus kotletus dėkite ant servetėlės, tada perkelkite į kepimo skardą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Keptuvę su kotletais pašaukite į orkaitę 15 minučių. Patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai