Padažas kotletams

Padažas kotletams

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Sultingi ir kvapnūs kotletai, o su mėgstamu garnyru – kas gali būti skaniau už šį patiekalą. O jei į kotletus įpilsite skanaus padažo, eilinė vakarienė pavirs tikra švente kūnui ir sielai. Manau, kad beveik visi labai mėgsta kotletus ir gamina juos gana dažnai, tačiau jei norite, kad skonis būtų ryškesnis ir sodresnis, papasakosiu, kaip paruošti padažą kotletams. Toks nedidelis priedas ne tik pagerins bet kokių kotletų skonį, bet ir išgelbės jus nuo situacijos, jei jie pasirodys šiek tiek sausi. Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    40 gramų
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Karštas vanduo
    1 stiklinė
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
  • Prieskoniai
    pagal skonį Druska
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia, žinoma, turėtume kepti kotletus. Kol kas dėkite juos į dubenį ir uždenkite lėkšte, kad neatvėstų, nes mums prireiks keptuvės,...
    1. Pirmiausia, žinoma, turėtume kepti kotletus. Kol kas dėkite juos į dubenį ir uždenkite lėkšte, kad neatvėstų, nes mums prireiks keptuvės, kurioje kepė.
  • Taigi, riebalus, gautus apkepus kotletus, pakaitinkite, į juos suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, pakepinkite svogūnus iki auksinės...
    2. Taigi, riebalus, gautus apkepus kotletus, pakaitinkite, į juos suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, pakepinkite svogūnus iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada į svogūną suberkite miltus, greitai viską išmaišykite ir dar šiek tiek patroškinkite.
    3. Tada į svogūną suberkite miltus, greitai viską išmaišykite ir dar šiek tiek patroškinkite.
  • Dabar sudedame pomidorų pastą ir dedame pagal skonį prieskonių, aš dažniausiai dedu maltų juodųjų pipirų ir džiovintų žolelių mišinio.
    4. Dabar sudedame pomidorų pastą ir dedame pagal skonį prieskonių, aš dažniausiai dedu maltų juodųjų pipirų ir džiovintų žolelių mišinio.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite stiklinę karšto vandens, viską išmaišykite ir įsitikinkite, kad nėra gumuliukų. Padažą pasūdykite, įdėkite lauro lapą...
    5. Į keptuvę supilkite stiklinę karšto vandens, viską išmaišykite ir įsitikinkite, kad nėra gumuliukų. Padažą pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir troškinkite 10 minučių ant silpnos ugnies.
  • Prieš pat išjungdami suberkite česnaką ir, jei yra, šviežių žolelių, viską išmaišykite ir išjunkite ugnį.
    6. Prieš pat išjungdami suberkite česnaką ir, jei yra, šviežių žolelių, viską išmaišykite ir išjunkite ugnį.
  • Reklama
  • Karštu padažu užpilkite kotletus ir išdėliokite juos į lėkštes su bet kokiu garnyru. Skanaus!
    7. Karštu padažu užpilkite kotletus ir išdėliokite juos į lėkštes su bet kokiu garnyru. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai