Paprastos bandelės

Paprastos bandelės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaunamos minkštos ir purios bandelės. Šios bandelės idealiai tiks sumuštiniams, o ir prie arbatos puodelio taip pat bus labai skanios. Bandelės ruošiamos iš labai prieinamų ir paprastų ingredientų, kuriuos kiekvienas gali rasti savo virtuvėje. Jų skonis yra vidutiniškai saldus, todėl, jei norite, pridėkite daugiau cukraus.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mielės
    20 gramų (šviežios)
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai
    450 gramų
  • Vanduo
    250 mililitrų (šiltas)
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į didelį dubenį supilkite šiltą vandenį, suberkite mieles, cukrų ir druską.
    2. Į didelį dubenį supilkite šiltą vandenį, suberkite mieles, cukrų ir druską.
  • Reklama
  • Šiuos ingredientus maišykite šluotele, kol mielės visiškai ištirps.
    3. Šiuos ingredientus maišykite šluotele, kol mielės visiškai ištirps.
  • Išsijokite miltus ir supilkite augalinį aliejų. Miltus geriausia sijoti mažomis dalimis: iš pradžių šaukštu įmaišyti, o tada pradėti mink...
    4. Išsijokite miltus ir supilkite augalinį aliejų. Miltus geriausia sijoti mažomis dalimis: iš pradžių šaukštu įmaišyti, o tada pradėti minkyti rankomis.
  • Reklama
  • Dėl to turėtumėte gauti minkštą tešlą, kuri nelimpa prie rankų. Galbūt jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų arba šiek tiek mažiau ...
    5. Dėl to turėtumėte gauti minkštą tešlą, kuri nelimpa prie rankų. Galbūt jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų arba šiek tiek mažiau nei nurodyta ingredientuose. Tešlą suapvalinkite į dubenį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir leiskite pakilti 20 minučių, prieš minkydami.
  • Palikite vieną valandą, po to tešlos tūris turėtų pastebimai padidėti.
    6. Palikite vieną valandą, po to tešlos tūris turėtų pastebimai padidėti.
  • Reklama
  • Darbinį paviršių patepkite augaliniu aliejumi, tešlą padalinkite į kelias lygias dalis (aš turiu 8), kiekvieną tešlos dalį susukite į rut...
    7. Darbinį paviršių patepkite augaliniu aliejumi, tešlą padalinkite į kelias lygias dalis (aš turiu 8), kiekvieną tešlos dalį susukite į rutulį.
  • Visus tešlos rutuliukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir leiskite jiems pakilti dar 15 minučių. Tada kiekvieną tešlos r...
    8. Visus tešlos rutuliukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir leiskite jiems pakilti dar 15 minučių. Tada kiekvieną tešlos rutulį galima aptepti plaktu kiaušiniu. Bandeles dėkite kepti į orkaitę, jau įkaitintą iki 180 laipsnių, 15 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštas bandeles patiekite.
    9. Paruoštas bandeles patiekite.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai