Žagarėliai su pienu

Žagarėliai su pienu

4.6 (5 įvertinimai)

5 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Traškūs ir saldūs žagarėliai pagyvins jūsų arbatos vakarėlį. Pažiūrėkite ir užsirašykite savo kulinarijos knygoje žagarėlių gaminimo su pienu receptą. Tikriausiai visi žino, kas yra žagarėliai, daugelis jau bandė juos kepti patys. Norėdami kepti žagarėlius su pienu, į juos taip pat galite įpilti šaukštą (arba du) degtinės, taip žagarėliai bus dar traškesni. Paruoštus žagarėlius galima panardinti į uogienę ar kondensuotą pieną, bet man labiausiai patinka klasikinis variantas – tiesiog pabarstyti cukraus pudra.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    0.5 stiklinės
  • Pienas
    1.5 šaukšto
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    1 stiklinė
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Cukraus pudra
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įpilkite cukraus, pieno, augalinio aliejaus (1,5 a.š.) ir druskos. Lengvai plakite, kol pasirodys burbuliukai.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įpilkite cukraus, pieno, augalinio aliejaus (1,5 a.š.) ir druskos. Lengvai plakite, kol pasirodys burbuliukai.
  • Reklama
  • Tada suberkite miltus ir minkykite tešlą.
    3. Tada suberkite miltus ir minkykite tešlą.
  • Tešlą iškočiokite labai plonai – iki pusės centimetro. Supjaustykite juostelėmis, juosteles į gabalus, kiekvieno centre padarykite pjūvį,...
    4. Tešlą iškočiokite labai plonai – iki pusės centimetro. Supjaustykite juostelėmis, juosteles į gabalus, kiekvieno centre padarykite pjūvį, juostelės galus perkiškite pjūvio viduje.
  • Reklama
  • Į gilią keptuvę supilkite likusį augalinį aliejų ir įkaitinkite. Kelias minutes pakepinkite žagarėlius, kol švelniai apskrus, bet neleisk...
    5. Į gilią keptuvę supilkite likusį augalinį aliejų ir įkaitinkite. Kelias minutes pakepinkite žagarėlius, kol švelniai apskrus, bet neleiskite pridegti. Padėkite iškepusius žagarėlius ant popierinių servetėlių ar rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
  • Patiekite su arbata. Gero apetito!
    6. Patiekite su arbata. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai