Lavašo vyniotinis su dešra
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Skanus lavašo užkandis. Variantų įdarui galima sugalvoti daugybę, tačiau vienas iš paprasčiausių ir skaniausių - su dešra. Sultingas, aromatingas vyniotinis patiks daugeliui! Gamindami galite naudoti virtą arba rūkytą dešrą. Taip pat tinka ir kumpis. Rinkitės pagal savo skonį. Majonezą galima iš dalies pakeisti grietine arba jogurtu. Aromatui galima įdėti česnako, nors pikantiškumo skoniui jau suteikia korėjietiškos morkos.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas2 vnt
-
Korėjietiškos morkos100 gramų
-
Dešra200 gramų
-
Sūris150 gramų
-
Žalumynai30 gramų
-
Majonezas70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Proporcijas galite šiek tiek pakeisti pagal savo skonį. -
2. Išskleiskite lavašą ant stalo ir patepkite jį majonezu. Tolygiai paskirstykite korėjietiškas morkas. -
Reklama
-
3. Tada viršuje dėkite antrą lavašą. Jį taip pat patepkite majonezu. -
4. Dešrą galite smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Tuomet dėkite dešrą ant lavašo. -
Reklama
-
5. Tada viską pabarstykite tarkuotu sūriu. -
6. Po to pabarstykite smulkintais žalumynais. -
Reklama
-
7. Tvirtai suvyniokite lavašą su įdaru. Apvyniokite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandas, kad įsigertų. -
8. Paruoštą lavašą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir patiekite. -
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















