Lavašo vyniotinis su dešra

Lavašo vyniotinis su dešra

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Skanus lavašo užkandis. Variantų įdarui galima sugalvoti daugybę, tačiau vienas iš paprasčiausių ir skaniausių - su dešra. Sultingas, aromatingas vyniotinis patiks daugeliui! Gamindami galite naudoti virtą arba rūkytą dešrą. Taip pat tinka ir kumpis. Rinkitės pagal savo skonį. Majonezą galima iš dalies pakeisti grietine arba jogurtu. Aromatui galima įdėti česnako, nors pikantiškumo skoniui jau suteikia korėjietiškos morkos.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lavašas
    2 vnt
  • Korėjietiškos morkos
    100 gramų
  • Dešra
    200 gramų
  • Sūris
    150 gramų
  • Žalumynai
    30 gramų
  • Majonezas
    70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Proporcijas galite šiek tiek pakeisti pagal savo skonį.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Proporcijas galite šiek tiek pakeisti pagal savo skonį.
  • Išskleiskite lavašą ant stalo ir patepkite jį majonezu. Tolygiai paskirstykite korėjietiškas morkas.
    2. Išskleiskite lavašą ant stalo ir patepkite jį majonezu. Tolygiai paskirstykite korėjietiškas morkas.
  • Reklama
  • Tada viršuje dėkite antrą lavašą. Jį taip pat patepkite majonezu.
    3. Tada viršuje dėkite antrą lavašą. Jį taip pat patepkite majonezu.
  • Dešrą galite smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Tuomet dėkite dešrą ant lavašo.
    4. Dešrą galite smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Tuomet dėkite dešrą ant lavašo.
  • Reklama
  • Tada viską pabarstykite tarkuotu sūriu.
    5. Tada viską pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Po to pabarstykite smulkintais žalumynais.
    6. Po to pabarstykite smulkintais žalumynais.
  • Reklama
  • Tvirtai suvyniokite lavašą su įdaru. Apvyniokite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandas, kad įsigertų.
    7. Tvirtai suvyniokite lavašą su įdaru. Apvyniokite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandas, kad įsigertų.
  • Paruoštą lavašą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir patiekite.
    8. Paruoštą lavašą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai