Aguonų pienas

Aguonų pienas

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Aguonų gėrimas yra augalinis karvės pieno pakaitalas. Aguonų piene gausu kalcio, vitaminų PP ir E. Gėrimo skonis būdingas ir su niekuo nesupainiojamas, tarsi valgytum aguonas. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip paruošti aguonų pieną. Gėrimo skonis labai priklauso nuo aguonų kokybės. Stenkitės rasti šviežių geros kokybės aguonų, kitaip pieno skonis gali būti kartus. Datulių sirupą galima pakeisti bet kokiu kitu saldikliu. Be to, aguonų pieną galima pagardinti vanilės ekstraktu.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Aguonos
    100 gramų
  • Vanduo
    700~800 mililitrų
  • Datulių sirupas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Aguonas pusvalandį pamirkykite karštame vandenyje. Tada nupilkite šį vandenį.
    2. Aguonas pusvalandį pamirkykite karštame vandenyje. Tada nupilkite šį vandenį.
  • Reklama
  • Aguonas sutrinkite švariu vandeniu blenderiu. Tada gėrimą perkoškite per smulkų sietelį arba marlę. Įpilkite saldiklio pagal skonį.
    3. Aguonas sutrinkite švariu vandeniu blenderiu. Tada gėrimą perkoškite per smulkų sietelį arba marlę. Įpilkite saldiklio pagal skonį.
  • Aguonų pienas paruoštas!
    4. Aguonų pienas paruoštas!
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai