Žuvis alaus tešloje
5 (5 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei mėgstate keptą žuvį, būtinai kepkite ją alaus tešloje. Esu tikra, kad šis variantas jums tikrai patiks – žuvis yra labai skani. Kepkite žuvį skanioje traškioje tešloje. Kiaušinių baltymus išplakite su druska ir suberkite į miltų ir alaus mišinį. Žuvies gabaliukus apvoliokite miltuose ir pipiruose ir pamerkite į tešlą. Tada kepkite karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite. Gero apetito!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltos žuvies filė700 gramų
-
Miltai150 gramu
-
Kiaušinio baltymas2 vnt
-
Šviesus alus1 stiklinė
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakti su druska iki putų.
-
2. Alų sumaišykite su miltais, supilkite išplaktus baltymus.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite žuvį.
-
4. Sumaišykite šiek tiek miltų su pipirais ir druska ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį.
-
Reklama
-
5. Tada panardinkite į tešlą.
-
6. Ir kepti karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama