Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje

5 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei mėgstate keptą žuvį, būtinai kepkite ją alaus tešloje. Esu tikra, kad šis variantas jums tikrai patiks – žuvis yra labai skani. Kepkite žuvį skanioje traškioje tešloje. Kiaušinių baltymus išplakite su druska ir suberkite į miltų ir alaus mišinį. Žuvies gabaliukus apvoliokite miltuose ir pipiruose ir pamerkite į tešlą. Tada kepkite karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltos žuvies filė
    700 gramų
  • Miltai
    150 gramu
  • Kiaušinio baltymas
    2 vnt
  • Šviesus alus
    1 stiklinė
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakti su druska iki putų.
    1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakti su druska iki putų.
  • Alų sumaišykite su miltais, supilkite išplaktus baltymus.
    2. Alų sumaišykite su miltais, supilkite išplaktus baltymus.
  • Reklama
  • Supjaustykite žuvį.
    3. Supjaustykite žuvį.
  • Sumaišykite šiek tiek miltų su pipirais ir druska ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį.
    4. Sumaišykite šiek tiek miltų su pipirais ir druska ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį.
  • Reklama
  • Tada panardinkite į tešlą.
    5. Tada panardinkite į tešlą.
  • Ir kepti karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite.
    6. Ir kepti karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai