Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje

5 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei mėgstate keptą žuvį, būtinai kepkite ją alaus tešloje. Esu tikra, kad šis variantas jums tikrai patiks – žuvis yra labai skani. Kepkite žuvį skanioje traškioje tešloje. Kiaušinių baltymus išplakite su druska ir suberkite į miltų ir alaus mišinį. Žuvies gabaliukus apvoliokite miltuose ir pipiruose ir pamerkite į tešlą. Tada kepkite karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltos žuvies filė
    700 gramų
  • Miltai
    150 gramu
  • Kiaušinio baltymas
    2 vnt
  • Šviesus alus
    1 stiklinė
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakti su druska iki putų.
    1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakti su druska iki putų.
  • Alų sumaišykite su miltais, supilkite išplaktus baltymus.
    2. Alų sumaišykite su miltais, supilkite išplaktus baltymus.
  • Reklama
  • Supjaustykite žuvį.
    3. Supjaustykite žuvį.
  • Sumaišykite šiek tiek miltų su pipirais ir druska ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį.
    4. Sumaišykite šiek tiek miltų su pipirais ir druska ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį.
  • Reklama
  • Tada panardinkite į tešlą.
    5. Tada panardinkite į tešlą.
  • Ir kepti karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite.
    6. Ir kepti karštoje keptuvėje. Padėkite žuvį ant servetėlės, leiskite riebalų pertekliui nuvarvėti, ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai