Burokėlių salotos su žirneliais kiaušiniu

Burokėlių salotos su žirneliais kiaušiniu

4.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Šiais laikais parduotuvėse netrūksta produktų, jei tik norite, galite gaminti ką tik širdis geidžia. Bet kartais labai norisi kažko paprasto, kažko iš vaikystės... Paruoškime skanias ir paprastas burokėlių salotas. Jei pavargote nuo egzotiškų salotų ir vakarienei norite ko nors paprasto ir sveiko, šis receptas kaip tik jums, nes iš jo išmoksite paruošti salotas iš burokėlių.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virti burokėliai
    2~3 vnt (apie 300 gramų)
  • Svogūnai
    1 vnt (mažas)
  • Virti kiaušiniai
    1 vnt
  • Konservuoti žirneliai
    2~3 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1~2 šaukštai
  • Citrinų sultys
    0.5 šaukšto (arba acto pagal skonį)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Burokėlius ir kiaušinius išvirti iš anksto, atvėsinti ir nulupti. Nuvalykite svogūnus.
    1. Burokėlius ir kiaušinius išvirti iš anksto, atvėsinti ir nulupti. Nuvalykite svogūnus.
  • Burokėlius supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Burokėlius supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkintus svogūnus galite iš karto apšlakstyti citrinos sultimis arba actu.
    3. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkintus svogūnus galite iš karto apšlakstyti citrinos sultimis arba actu.
  • Virtą kiaušinį supjaustykite kubeliais.
    4. Virtą kiaušinį supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Suberkite konservuotus žirnelius.
    5. Suberkite konservuotus žirnelius.
  • Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite augalinio aliejaus.
    6. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Ir sumaišykite. Palikite salotas 10 minučių ir vėl išmaišykite.
    7. Ir sumaišykite. Palikite salotas 10 minučių ir vėl išmaišykite.
  • Patiekite salotas dideliame salotų dubenyje arba kiekvienam atskirai. Papuoškite petražolėmis.
    8. Patiekite salotas dideliame salotų dubenyje arba kiekvienam atskirai. Papuoškite petražolėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai