Krabų lazdelės tešloje
4.2 (29 įvertinimai)
6-7 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Krabų lazdelės tešloje yra ne tik puikus užkandis, bet puikiai tinka ir Naujųjų metų šventiniam stalui. Lengvai paruošiama ir skanu, valgantys tikrai įvertins teigiamai šį užkandį. Dėl skonio savybių į tešlą ipilame šiek tiek alaus. Papildomai pagal skonį galima pasidaryti padažo.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krabų lazdelės250 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai4 šaukštai
-
Šviesus alus50 mililitrų
-
Citrina1/2 vnt
-
Druska, pipiraiPagal skonį
-
Augalinis aliejus20 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus užkandžiui gaminti.
-
2. Įdėkite krabų lazdeles į dubenį, druskos ir pipirų, apšlakstykite pusės citrinos sultimis ir palikite 15 minučių.
-
Reklama
-
3. Plakite kiaušinį iki putų.
-
4. Pilame alų.
-
Reklama
-
5. Supilkite miltus.
-
6. Maišykite iki vientisos masės - tai bus mūsų tešla.
-
Reklama
-
7. Panardinkite krabų lazdeles į gautą tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje.
-
8. Apkepkite tešlą iš abiejų pusių, kol pagels.
-
Reklama
-
9. Krabų lazdelių patiekimas priklauso nuo jūsų fantazijos. Jie gali būti patiekiami karšti arba šalti, su padažu arba be jo. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (29 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama