Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės tešloje

5 (2 įvertinimai)

6-7

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Krabų lazdelės tešloje yra ne tik puikus užkandis, bet puikiai tinka ir Naujųjų metų šventiniam stalui. Lengvai paruošiama ir skanu, valgantys tikrai įvertins teigiamai šį užkandį. Dėl skonio savybių į tešlą ipilame šiek tiek alaus. Papildomai pagal skonį galima pasidaryti padažo.

Receptai pagal ingridientus: # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krabų lazdelės
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    4 šaukštai
  • Šviesus alus
    50 mililitrų
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Druska, pipirai
    Pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 mililitrų
  • Kaip pagaminti

  • Krabų lazdelės tešloje
    1. Paruoškite savo ingredientus užkandžiui gaminti.
  • Krabų lazdelės tešloje
    2. Įdėkite krabų lazdeles į dubenį, druskos ir pipirų, apšlakstykite pusės citrinos sultimis ir palikite 15 minučių.
  • Krabų lazdelės tešloje
    3. Plakite kiaušinį iki putų.
  • Krabų lazdelės tešloje
    4. Pilame alų.
  • Krabų lazdelės tešloje
    5. Supilkite miltus.
  • Krabų lazdelės tešloje
    6. Maišykite iki vientisos masės - tai bus mūsų tešla.
  • Krabų lazdelės tešloje
    7. Panardinkite krabų lazdeles į gautą tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje.
  • Krabų lazdelės tešloje
    8. Apkepkite tešlą iš abiejų pusių, kol pagels.
  • Krabų lazdelės tešloje
    9. Krabų lazdelių patiekimas priklauso nuo jūsų fantazijos. Jie gali būti patiekiami karšti arba šalti, su padažu arba be jo. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
  • Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai