Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės tešloje

4.2 (29 įvertinimai)

6-7 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Krabų lazdelės tešloje yra ne tik puikus užkandis, bet puikiai tinka ir Naujųjų metų šventiniam stalui. Lengvai paruošiama ir skanu, valgantys tikrai įvertins teigiamai šį užkandį. Dėl skonio savybių į tešlą ipilame šiek tiek alaus. Papildomai pagal skonį galima pasidaryti padažo.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krabų lazdelės
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    4 šaukštai
  • Šviesus alus
    50 mililitrų
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Druska, pipirai
    Pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus užkandžiui gaminti.
    1. Paruoškite savo ingredientus užkandžiui gaminti.
  • Įdėkite krabų lazdeles į dubenį, druskos ir pipirų, apšlakstykite pusės citrinos sultimis ir palikite 15 minučių.
    2. Įdėkite krabų lazdeles į dubenį, druskos ir pipirų, apšlakstykite pusės citrinos sultimis ir palikite 15 minučių.
  • Reklama
  • Plakite kiaušinį iki putų.
    3. Plakite kiaušinį iki putų.
  • Pilame alų.
    4. Pilame alų.
  • Reklama
  • Supilkite miltus.
    5. Supilkite miltus.
  • Maišykite iki vientisos masės - tai bus mūsų tešla.
    6. Maišykite iki vientisos masės - tai bus mūsų tešla.
  • Reklama
  • Panardinkite krabų lazdeles į gautą tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje.
    7. Panardinkite krabų lazdeles į gautą tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje.
  • Apkepkite tešlą iš abiejų pusių, kol pagels.
    8. Apkepkite tešlą iš abiejų pusių, kol pagels.
  • Reklama
  • Krabų lazdelių patiekimas priklauso nuo jūsų fantazijos. Jie gali būti patiekiami karšti arba šalti, su padažu arba be jo. Skanaus!
    9. Krabų lazdelių patiekimas priklauso nuo jūsų fantazijos. Jie gali būti patiekiami karšti arba šalti, su padažu arba be jo. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (29 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai