Krepšeliai su varške ir vyšniomis

Krepšeliai su varške ir vyšniomis

5 (2 įvertinimai)

10-12 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Skanūs naminiai kepiniai - trapios tešlos krepšeliai su subtiliu varškės įdaru ir vyšniomis, gali būti ruošiami bet kuriuo metų laiku, nelaukiant uogų sezono tiek iš šviežių, tiek iš šaldytų vyšnių. Paprastas žingsnis po žingsnio receptas padės pamaloninti savo artimuosius gardžiais pyragaičiais! Krepšeliai su varške ir vyšniomis, jau iš pavadinimo aišku kad bus labai skanu! Be to, tai visai nesunku, o jas galite gainti tiek su šviežiomis, tiek su šaldytomis vyšniomis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    350 gramų
  • Cukrus
    140 gramų
  • Minkštas sviestas
    180 gramų
  • Kiaušiniai
    3 gabaliukai (2 kiaušiniai tešloje, 1 kiaušinis varškės įdare)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinio cukraus maišelis
    1 vnt (1/2 maišelio tešloje, 1/2 maišelio varškės įdarui)
  • Druska
    2 žiupsneliai (1 žiupsnelis tešloje, 1 žiupsnelis varškės įdarui)
  • Varškė
    150 gramų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Cukraus pudra
    50 gramų
  • Kukurūzų krakmolas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vyšnios be kauliukų
    200~250 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Cukrų išplakite su minkštu sviestu iki purumo.
    2. Cukrų išplakite su minkštu sviestu iki purumo.
  • Reklama
  • Į sviesto mišinį įmuškite 2 kiaušinius, plakite dar 3-5 minutes.
    3. Į sviesto mišinį įmuškite 2 kiaušinius, plakite dar 3-5 minutes.
  • Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, druską, kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Supilkite į išplaktą sviesto mišinį, užminkykite tešlą.
    4. Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, druską, kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Supilkite į išplaktą sviesto mišinį, užminkykite tešlą.
  • Reklama
  • Kai tešla bus išminkyta, suvyniokite tešlą į plastikinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
    5. Kai tešla bus išminkyta, suvyniokite tešlą į plastikinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
  • Kol tešla yra šaldytuve, paruoškite varškės įdarą. Blenderiu sutrinkite varškę kartu su kiaušiniu iki vientisos masės.
    6. Kol tešla yra šaldytuve, paruoškite varškės įdarą. Blenderiu sutrinkite varškę kartu su kiaušiniu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Į varškės masę supilkite grietinę, išmaišykite.
    7. Į varškės masę supilkite grietinę, išmaišykite.
  • Į varškės masę suberiame cukraus pudrą, 1/2 pakelio vanilinio cukraus, žiupsnelį druskos. Varškės masę išmaišykite iki vientisos masės. K...
    8. Į varškės masę suberiame cukraus pudrą, 1/2 pakelio vanilinio cukraus, žiupsnelį druskos. Varškės masę išmaišykite iki vientisos masės. Kad būtų patogiau dėti į krepšelius, galite perkelti į konditerinį maišelį.
  • Reklama
  • Paruoškite formeles, patepkite jas sviestu ir lengvai pabarstykite miltais, iškratykite miltų perteklių. Tešlą paskirstykite į formeles, ...
    9. Paruoškite formeles, patepkite jas sviestu ir lengvai pabarstykite miltais, iškratykite miltų perteklių. Tešlą paskirstykite į formeles, padėkite į šaldiklį 15-20 minučių.
  • Į krepšelių dugną sudėkite vyšnias.
    10. Į krepšelių dugną sudėkite vyšnias.
  • Reklama
  • Ant vyšnių uždėkite varškės įdarą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    11. Ant vyšnių uždėkite varškės įdarą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Krepšelius kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Atsargiai išimkite krepšelius iš formelių, kai jie šiek tiek atvės. Dėl iš...
    12. Krepšelius kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Atsargiai išimkite krepšelius iš formelių, kai jie šiek tiek atvės. Dėl išankstinio formelių paruošimo krepšeliai buvo labai lengvai išimami iš formų.
  • Jei norite, prieš patiekdami šiek tiek pabarstykite cukraus pudra. Krepšeliai su varške ir vyšniomis neįprastai skanūs, su trupučiu  tešl...
    13. Jei norite, prieš patiekdami šiek tiek pabarstykite cukraus pudra. Krepšeliai su varške ir vyšniomis neįprastai skanūs, su trupučiu tešlos pagrindu ir gardžiu varškės įdaru. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai