Karštas marinatas žuviai
4.2 (4 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Marinuota žuvis namuose yra daug skanesnė ir sveikesnė nei parduotuvėje pirkta žuvis. Juk jūs tiksliai žinote, kokios kokybės produktai. O pasigaminti skanų marinatą namuose nebus sunku. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiuo marinatu marinuota žuvis yra švelnaus skonio, ne per sūri ir nelabai rūgšti. Puikus pasirinkimas žuvies ruošimui namuose. Tokio kiekio pakanka maždaug 600-700 gramų žuvies pamarinuoti. Jei neturite šviežių krapų, imkite sausų krapų, bet mažesniais kiekiais.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo500 gramų
-
Juodųjų pipirų žirneliai7 vnt
-
Kvapieji pipirai žirneliai2 vnt
-
Lauro lapas2 vnt
-
Actas 9%1.5 šaukšto
-
Druska1 šaukštas
-
Cukrus1 šaukštas
-
Morkos80 gramų
-
Svogūnai80 gramų
-
Krapai10 gramų (švieži)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
-
2. Į puodą suberkite druską, pipirus ir suberkite lauro lapus. Į puodą supilkite karštą vandenį, actą, suberkite pipirų žirnelius ir padėkite ant vidutinės ugnies. Viską užvirinkite.
-
Reklama
-
3. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus pusžiedžiais, smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į puodą. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite, kol sušils.
-
4. Paruoštą žuvį užpilkite šiltu marinatu, uždenkite ir atvėsinkite. Padėkite į šaldytuvą 12-24 valandas, priklausomai nuo žuvies dydžio.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama