Karštas marinatas žuviai

Karštas marinatas žuviai

4.2 (4 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Marinuota žuvis namuose yra daug skanesnė ir sveikesnė nei parduotuvėje pirkta žuvis. Juk jūs tiksliai žinote, kokios kokybės produktai. O pasigaminti skanų marinatą namuose nebus sunku. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiuo marinatu marinuota žuvis yra švelnaus skonio, ne per sūri ir nelabai rūgšti. Puikus pasirinkimas žuvies ruošimui namuose. Tokio kiekio pakanka maždaug 600-700 gramų žuvies pamarinuoti. Jei neturite šviežių krapų, imkite sausų krapų, bet mažesniais kiekiais.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    500 gramų
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    7 vnt
  • Kvapieji pipirai žirneliai
    2 vnt
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Actas 9%
    1.5 šaukšto
  • Druska
    1 šaukštas
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Morkos
    80 gramų
  • Svogūnai
    80 gramų
  • Krapai
    10 gramų (švieži)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
  • Į puodą suberkite druską, pipirus ir suberkite lauro lapus. Į puodą supilkite karštą vandenį, actą, suberkite pipirų žirnelius ir padėkit...
    2. Į puodą suberkite druską, pipirus ir suberkite lauro lapus. Į puodą supilkite karštą vandenį, actą, suberkite pipirų žirnelius ir padėkite ant vidutinės ugnies. Viską užvirinkite.
  • Reklama
  • Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus pusžiedžiais, smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į puodą. Užvirinkite, nukel...
    3. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus pusžiedžiais, smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į puodą. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite, kol sušils.
  • Paruoštą žuvį užpilkite šiltu marinatu, uždenkite ir atvėsinkite. Padėkite į šaldytuvą 12-24 valandas, priklausomai nuo žuvies dydžio.
    4. Paruoštą žuvį užpilkite šiltu marinatu, uždenkite ir atvėsinkite. Padėkite į šaldytuvą 12-24 valandas, priklausomai nuo žuvies dydžio.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai