Marinuotų grybų salotos
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Yra begalė salotų su marinuotais grybais, ir kiekvienas iš šių patiekalų nusipelno deramo dėmesio. Į salotas, pridedant marinuotų grybų, pranašumas yra tas, kad grybai visada yra kulinarinės kompozicijos akcentas. Reikalas tas, kad jie yra pagardinti ir virti specialiame marinate, o tai taip pat teigiamai veikia paruošto patiekalo skonį. Pateiktos marinuotų grybų salotos paruošiamos vos per 20 minučių ir tiek pat laiko prireiks, kad jos gerai išmirktų.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kumpis400 gramų
-
Marinuoti grybai200 gramų
-
Žirniai100 gramų
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Krapai1 kekė
-
Saldžioji paprika1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šios salotos ruošiamos su kumpiu, todėl į jų pasirinkimą reikia žiūrėti labai atsargiai. Kumpį supjaustome juostelėmis ir dedame į indą, kuriame gaminsime salotas. Įdėkite tarkuotą sūrį.
-
2. Suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir smulkiai pjaustytus žalumynus (geriausia – krapus). Paimkite ryškią papriką (pavyzdžiui, raudoną). Jos užduotis yra ne tik papildyti skonį, bet ir žaisti spalvų kontrastą. Dėl to salotos bus labai gražios.
-
Reklama
-
3. Pačioje pabaigoje sudėkite marinuotus grybus ir majonezą. Grybų negalima nuplauti, kaip įprasta.
-
4. Kruopščiai išmaišykite salotas ir palikite pastovėti bent 20 minučių. Jei nėra laiko – marinuotų grybų salotas galima valgyti iškart.
-
Reklama
-
5. Pateiktų ingredientų derinys tobulas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama