Svogūnai su actu

Svogūnai su actu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Pasinerkite į nuostabių skonių pasaulį su šiuo paprastu ir greitu marinuotų svogūnų receptu! Jie taps puikiu priedu prie jūsų patiekalų ir papuoš bet kurį stalą. Drąsiai naudokite šį receptą! Šie pikantiški marinuoti svogūnai suteikia patiekalams sodrumo ir aromato. Acto, druskos ir cukraus derinys sukuria tobulą balansą tarp rūgštumo ir saldumo. Tiesiog supjaustykite svogūną, užpilkite marinatu, leiskite jam pastovėti - ir svogūnai paruošti! Be to, juos galima laikyti šaldytuve iki 10 dienų, o tinka absoliučiai bet kuri svogūnų rūšis. Šis ryškus ir traškus akcentas puikiai dera prie mėsos, salotų ar net kaip atskiras užkandis. Išbandykite - ir jūsų patiekalai sužais naujomis spalvomis!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Raudonieji svogūnai
    200 gramų
  • Obuolių actas 6 %
    100 mililitrų
  • Šiltas virintas vanduo
    300 mililitrų
  • Cukrus
    1,5 šaukšto
  • Druska
    1,5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais.
    2. Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite druską ir cukrų.
    3. Į puodą suberkite druską ir cukrų.
  • Į puodą supilkite šiltą virintą vandenį ir viską gerai išmaišykite, kol kristalai visiškai ištirps.
    4. Į puodą supilkite šiltą virintą vandenį ir viską gerai išmaišykite, kol kristalai visiškai ištirps.
  • Reklama
  • Supilkite obuolių actą ir išmaišykite. Jei nemėgstate rūgštaus skonio, acto kiekį galite šiek tiek sumažinti.
    5. Supilkite obuolių actą ir išmaišykite. Jei nemėgstate rūgštaus skonio, acto kiekį galite šiek tiek sumažinti.
  • Supjaustytus svogūnus sudėkite į švarų, sausą stiklainį, nesuspausdami. Užpilkite svogūnus marinatu, uždarykite dangteliu ir padėkite į š...
    6. Supjaustytus svogūnus sudėkite į švarų, sausą stiklainį, nesuspausdami. Užpilkite svogūnus marinatu, uždarykite dangteliu ir padėkite į šaldytuvą marinuotis mažiausiai 1 valandai. Tačiau pilną skonį jie įgaus po 24 valandų marinavimo.
  • Reklama
  • Svogūnai su actu paruošti!
    7. Svogūnai su actu paruošti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai