Mišrainė šventiniam stalui

Mišrainė šventiniam stalui

4.0 (29 įvertinimai)

8 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Ši mišrainė labai panaši į tai, ką žmonės vadina baltąja mišraine. Tačiau iš tikrųjų tikra baltoji mišrainė yra kiek sunkiau paruošiama ir reiklesnė ingredientams, todėl mano mišrainės receptas, kurias tradiciškai valgome ir per Naujuosius bei kitas šeimos šventes, nedrįstu vadinti tikra baltąja mišraine. Nors, vis dėlto, koks skirtumas, kaip vadinti – paprasta mišrainė ar baltoji mišrainė? Svarbiausia, kad skanu :)

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Majonezas
    400 gramų
  • Bulvės
    8 vnt
  • Pipirai ir druska
    Pagal skonį
  • Morkos
    4 vnt
  • Kiaušinis
    6 vnt
  • Virta dešra
    500 gramų
  • Konservuoti žirniai
    350 gramų
  • Laiškiniai svogūnai
    Pagal skonį
  • Krapai
    Pagal skonį
  • 5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paruošti visus ingredientus: kietai virtus kiaušinius, bulves – su lupenomis, morkas – kol suminkštės.
    1. Pirmiausia reikia paruošti visus ingredientus: kietai virtus kiaušinius, bulves – su lupenomis, morkas – kol suminkštės.
  • Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Morkas supjaustykite panašiais kubeliais.
    3. Morkas supjaustykite panašiais kubeliais.
  • Morkas ir bulves sudėkite į dubenį.
    4. Morkas ir bulves sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Į mišrainės dubenį, suberkite žirnelius (žinoma, be skysčio).
    5. Į mišrainės dubenį, suberkite žirnelius (žinoma, be skysčio).
  • Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
    6. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Galiausiai tokiais pat kubeliais supjaustykite dešrą ir sudėkite į dubenį.
    7. Galiausiai tokiais pat kubeliais supjaustykite dešrą ir sudėkite į dubenį.
  • Tą patį darome su agurku - supjaustykite jį mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
    8. Tą patį darome su agurku - supjaustykite jį mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Į mišrainę pagal skonį įberkite smulkintų žolelių (svogūnų ir krapų).
    9. Į mišrainę pagal skonį įberkite smulkintų žolelių (svogūnų ir krapų).
  • Druska, pipirai ir pagardinkite majonezu. Paruošta! Leiskite šiek tiek pastovėti ir atvėsti, tada patiekite.
    10. Druska, pipirai ir pagardinkite majonezu. Paruošta! Leiskite šiek tiek pastovėti ir atvėsti, tada patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.0/5 (29 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai