Mišrainė šventiniam stalui
4.0 (29 įvertinimai)
8 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Ši mišrainė labai panaši į tai, ką žmonės vadina baltąja mišraine. Tačiau iš tikrųjų tikra baltoji mišrainė yra kiek sunkiau paruošiama ir reiklesnė ingredientams, todėl mano mišrainės receptas, kurias tradiciškai valgome ir per Naujuosius bei kitas šeimos šventes, nedrįstu vadinti tikra baltąja mišraine. Nors, vis dėlto, koks skirtumas, kaip vadinti – paprasta mišrainė ar baltoji mišrainė? Svarbiausia, kad skanu :)
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Majonezas400 gramų
-
Bulvės8 vnt
-
Pipirai ir druskaPagal skonį
-
Morkos4 vnt
-
Kiaušinis6 vnt
-
Virta dešra500 gramų
-
Konservuoti žirniai350 gramų
-
Laiškiniai svogūnaiPagal skonį
-
KrapaiPagal skonį
-
5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia reikia paruošti visus ingredientus: kietai virtus kiaušinius, bulves – su lupenomis, morkas – kol suminkštės.
-
2. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Morkas supjaustykite panašiais kubeliais.
-
4. Morkas ir bulves sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
5. Į mišrainės dubenį, suberkite žirnelius (žinoma, be skysčio).
-
6. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
7. Galiausiai tokiais pat kubeliais supjaustykite dešrą ir sudėkite į dubenį.
-
8. Tą patį darome su agurku - supjaustykite jį mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
9. Į mišrainę pagal skonį įberkite smulkintų žolelių (svogūnų ir krapų).
-
10. Druska, pipirai ir pagardinkite majonezu. Paruošta! Leiskite šiek tiek pastovėti ir atvėsti, tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.0/5 (29 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama