Žagarėliai su kefyru

Žagarėliai su kefyru

4.3 (9 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Žagarėliai pagal šį receptą visada yra sėkmingi sėkmingas ir sodrūs. Juos galima greitai paruošti prieš atvykstant svečiams arba savaitgalį šeimai. Norėdami paruošti žagarėlius, galite naudoti kefyrą bet kokio riebumo. Sodą galima pakeisti kepimo milteliais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    0.5 stiklinės
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Degtinė
    50 mililitrų
  • Miltai
    2,5~3 stiklinės (stiklinės talpa 200 gramų)
  • Aliejus
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į dubenį supilkite šiltą kefyrą, įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišyti.
    2. Į dubenį supilkite šiltą kefyrą, įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Sudėkite sodą. Išmaišykite.
    3. Sudėkite sodą. Išmaišykite.
  • Supilkite degtinę. Išmaišykite.
    4. Supilkite degtinę. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite išsijotus miltus.
    5. Suberkite išsijotus miltus.
  • Minkykite tešlą rankomis.
    6. Minkykite tešlą rankomis.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis, o tada gabalėliais.
    7. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis, o tada gabalėliais.
  • Kiekvieno stačiakampio centre padarykite plyšį.
    8. Kiekvieno stačiakampio centre padarykite plyšį.
  • Reklama
  • Pasukite vieną kraštą per skylę. Paruoštus žagarėlius apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iki gražios ir auks...
    9. Pasukite vieną kraštą per skylę. Paruoštus žagarėlius apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
  • Žagarėliai paruošti! Skanaus!
    10. Žagarėliai paruošti! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (9 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai