Kalakutienos kulšelės orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
10 val.
Apie receptą
Kalakutiena yra dietinė ir skani mėsa. Iš jos gaminami labai skanūs patiekalai. Parodysime receptą, kaip kepti kalakutų blauzdeles orkaitėje. Palepinkite save ir savo šeimą skaniais pietumis ar vakariene! Gaminimo būdas gana paprastas, mėsa turi būti marinuota ir kepta orkaitėje. Kalakutiena yra sultinga, bet kartu ir dietinė. Kaip garnyrą paruoškite daržoves. Marinavimui galite naudoti bet kokių prieskonių ir žolelių pagal skonį. Sunkiausia išlaukti laiko, nes paukštis kepa apie dvi valandas, o seilės pradeda tekėti su pirmaisiais aromatais iš orkaitės.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Blauzdos2 vnt
-
Bulvės6 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Prieskoniai paukštienaipagal skonį
-
Rafinuotas aliejuspagal skonį
-
Raudonėlispagal skonį
-
Bazilikaspagal skonį
-
Vanduopagal skonį
-
Garstyčiospagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Kalakutienos blauzdeles gerai nuplaukite, išskinkite mažas plunksnas, jei jų liko, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Atskirame dubenyje sumaišykite druską ir pipirus, paukštienos prieskonius ir garstyčių sėklas, viską išmaišykite ir tolygiai paskirstykite per visą paukščio paviršių.
-
4. Dubenį su blauzdelėmis atsargiai apvyniokite plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 6 valandoms, o geriausia – nakčiai.
-
Reklama
-
5. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių, dviem valandoms išsiunčiame į ją blauzdeles su nuluptomis daržovėmis rankovėje.
-
6. Baigiant kepti, perpjaukite rankovę, kad blauzdos pasidengtų auksine plutele. Palikite jas taip kepti dar 10-20 minučių.
-
Reklama
-
7. Paruoštas blauzdeles perkelkite į lėkštę ir papuoškite daržovėmis. Patiekite patiekalą karštą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama