Okroška su marinuotais agurkais
5 (3 įvertinimai)
2-3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Okroshka su agurkų sūrymu patiks visiems, kurie mėgsta rūgštus patiekalus. Su agurkų sūrymu okroshka taps aštri, kvapni ir rūgšti. Tokiu atveju į okroshką nereikia pilti acto. Agurkų sūrimas šiuo atveju yra naudingesnis ir kvapnesnis, nes jame prieskoniai atskleidžia visą skonį. O priedams reikės klasikinių – bulvių, dešros, kiaušinių ir agurkų. Šaltą sriubą patiekite kaip atskirą patiekalą pietums ar vakarienei.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Agurkai120 gramų
-
Grietinė150 gramų
-
Agurkų marinatas400 gramų
-
Virta dešra150 gramų
-
Krapai4 gramai
-
Druskapagal skonį
-
Šaltas vanduopagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Virtą dešrą supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
3. Virtas ir atvėsintas bulves taip pat supjaustykite kūbeliais.
-
4. Kietai virtus kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kūbeliais.
-
Reklama
-
5. Visus susmulkintus ingredientus sukratykite į gilų indą, suberkite smulkiai pjaustytus krapus. Įberkite druskos pagal skonį.
-
6. Į okroshka supilkite agurkų marinatą, įdėkite grietinės. Įpilkite vandens pagal skonį, aš įpyliau 150 gramų šalto vandens. Išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Patiekite šaltą okroshka prie stalo. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama