Klasikinis tinginys

Klasikinis tinginys

4.3 (16 įvertinimai)

12 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei norite išmokti pasigaminti klasikinį tinginį – greitą ir paprastą, bet labai skanų desertą, vadovaukitės šio recepto instrukcijomis. Šį desertą gali paruošti net pradedantysis. Šis desertas yra labai saldus, gana sotus ir kaloringas. Tai reiškia, kad negalėsite iš karto suvalgyti daug jo, todėl užteks ilgam. Valgyti tinginį labai skanu su karšta arbata ir šiltu pienu. Jei norite, į sausainių ir kondensuoto pieno mišinį savo nuožiūra galite pridėti vanilino ekstrakto ar kitų kvapiųjų medžiagų.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    1 kilogramas (paprasti kvadratiniai sausainiai arbatai)
  • Kondensuotas pienas
    400 gramų (1 indelis)
  • Sviestas
    150 gramų
  • Kakava
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sausainius reikia susmulkinti. Geriau tai padaryti rankomis. Faktas yra tas, kad mums reikia gauti ne miltus, o mažus sausainių gabalėliu...
    1. Sausainius reikia susmulkinti. Geriau tai padaryti rankomis. Faktas yra tas, kad mums reikia gauti ne miltus, o mažus sausainių gabalėlius. Todėl maišytuvas čia neveiks.
  • Ant viryklės ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite. Į sausainius įpilkite kondensuoto pieno ir kakavos. Tada įpilkite ten sviesto...
    2. Ant viryklės ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite. Į sausainius įpilkite kondensuoto pieno ir kakavos. Tada įpilkite ten sviesto ir švelniai išmaišykite masę, kad ji taptų vienalytė.
  • Reklama
  • Dabar paimkite celofano plėvelę arba įprastą celofaninį maišelį. Iš gautos masės reikia suformuoti norimo tirštumo tankią dešrą. Suvyniok...
    3. Dabar paimkite celofano plėvelę arba įprastą celofaninį maišelį. Iš gautos masės reikia suformuoti norimo tirštumo tankią dešrą. Suvyniokite šią dešrą į plėvelę ir padėkite į šaldiklį 30 minučių.
  • Kai tinginys atvės, išimkite ją ir atskirkite nuo plėvelės. Dabar tinginį galima supjaustyti ir valgyti. Jis turi būti laikomas šaldytuve...
    4. Kai tinginys atvės, išimkite ją ir atskirkite nuo plėvelės. Dabar tinginį galima supjaustyti ir valgyti. Jis turi būti laikomas šaldytuve sandariai uždarytame inde arba celofane.
  • Reklama
  • Skanaus.
    5. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (16 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai