Veršienos suktinukai

Veršienos suktinukai

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Veršienos suktinukai – brangus, bet labai skanus gurmaniškas karštas patiekalas, kurį drąsiai galima patiekti ant šventinio stalo. Švelni ir dietinė veršiena nuostabiai minkšta, sultinga. Mėsa stebėtinai minkšta ir, svarbiausia, liesa. Jei pageidaujate, vietoje veršienos galite naudoti pigesnę kiaulieną ar jautieną, tačiau tokiu atveju suktinukai keps šiek tiek ilgiau. Ir taip - įdaras puikus, paruošimo būdas kompetentingas. Taip paruoštus veršienos suktinukus rekomenduoju patiekti ne su raudonuoju, o su baltuoju vynu - dietine mėsa, o įdaru net fetos sūriu, todėl patiekalas geriau dera su atšaldytu baltuoju vynu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Veršienos nugarinė
    600 gramų
  • Fetos sūris
    200 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • alyvuogės
    30 gramų Šviežios petražolės
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Baltasis vynas
    1 stiklinė
  • Druska, juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Šakute sutrinkite fetos sūrį (be sūrymo) dubenyje.
    2. Šakute sutrinkite fetos sūrį (be sūrymo) dubenyje.
  • Reklama
  • Pridėti kapotų petražolių.
    3. Pridėti kapotų petražolių.
  • Česnaką išspauskite per spaudą.
    4. Česnaką išspauskite per spaudą.
  • Reklama
  • Įdėkite keletą smulkiai pjaustytų alyvuogių.
    5. Įdėkite keletą smulkiai pjaustytų alyvuogių.
  • Gerai išmaišykite – ir įdaras suktinukams paruoštas.
    6. Gerai išmaišykite – ir įdaras suktinukams paruoštas.
  • Reklama
  • Veršienos nugarinę supjaustykite plonais griežinėliais, kurių kiekvieną iš abiejų pusių išmuškite kuo ploniau. Kuo ploniau plaksite, tuo ...
    7. Veršienos nugarinę supjaustykite plonais griežinėliais, kurių kiekvieną iš abiejų pusių išmuškite kuo ploniau. Kuo ploniau plaksite, tuo minkštesni bus suktinukai, tačiau nepersistenkite ir nedarykite mėsoje skylių.
  • Dabar susukite ritinius. Norėdami tai padaryti, paimkite išmuštą nugarinės gabalėlį, ant jo krašto uždėkite pakankamą kiekį įdaro.
    8. Dabar susukite ritinius. Norėdami tai padaryti, paimkite išmuštą nugarinės gabalėlį, ant jo krašto uždėkite pakankamą kiekį įdaro.
  • Reklama
  • Ir atsargiai susukti ritinį. Kad būtų aiškumo, pažiūrėkite į nuotrauką.
    9. Ir atsargiai susukti ritinį. Kad būtų aiškumo, pažiūrėkite į nuotrauką.
  • Turėtų pasirodyti kaip šis ritinys. Kaip matote, viename ritinyje reikia padaryti 2-3 apsisukimus – tai yra, reikia sukti kaip cigaretę, ...
    10. Turėtų pasirodyti kaip šis ritinys. Kaip matote, viename ritinyje reikia padaryti 2-3 apsisukimus – tai yra, reikia sukti kaip cigaretę, per daug nesukant.
  • Reklama
  • Veršiena labai minkšta, todėl suktinukus reikia sutvirtinti dantų krapštukais, kitaip jie subyrės.
    11. Veršiena labai minkšta, todėl suktinukus reikia sutvirtinti dantų krapštukais, kitaip jie subyrės.
  • Lygiai taip pat susukite ir likusius vyniotinius.
    12. Lygiai taip pat susukite ir likusius vyniotinius.
  • Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Atsargiai sudėkite į jį suktinukus ir kepkite, kol iš vienos pusės lengvai apskrus.
    13. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Atsargiai sudėkite į jį suktinukus ir kepkite, kol iš vienos pusės lengvai apskrus.
  • Reklama
  • Kai suktinukų apatinė pusė bus tvirta, atsargiai išimkite dantų krapštukus ir apverskite suktinukus. Švelniai apkepkite iš visų pusių, ko...
    14. Kai suktinukų apatinė pusė bus tvirta, atsargiai išimkite dantų krapštukus ir apverskite suktinukus. Švelniai apkepkite iš visų pusių, kol švelniai apskrus.
  • Pomidorus blanširuokite (1 minutę panardinkite į verdantį vandenį ir nulupkite), supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę.
    15. Pomidorus blanširuokite (1 minutę panardinkite į verdantį vandenį ir nulupkite), supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę.
  • Įpilkite vyno.
    16. Įpilkite vyno.
  • Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir neuždengtus vyniotinius troškinkite apie 20-25 minutes.
    17. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir neuždengtus vyniotinius troškinkite apie 20-25 minutes.
  • Subtiliausi ritinėliai yra paruošti. Skanaus!
    18. Subtiliausi ritinėliai yra paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai