Troškinys su raugintu agurku

Troškinys su raugintu agurku

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val. 50 min.

Apie receptą

Planuojate suburti šeimą sekmadienio pietums? Tokiu atveju paruoškite troškinį su raugintais agurkais. Šis nedidelis papildymas suteiks patiekalui naujo skonio. Patiekalui rinkdamiesi agurkus, pirmenybę teikite sūdytiems ar rūgštiems. Su jais troškinys gausis su lengvu rūgštumu. Troškinį galima papildyti grybais. Tai yra skanu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Bulvės
    400 gramų
  • Morkos
    100 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Marinuoti agurkai
    3 vnt (vidutinio dydžio)
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Nuplaukite kiaulieną, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Supjaustykite gabalėliais per 3 cm.
    2. Nuplaukite kiaulieną, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Supjaustykite gabalėliais per 3 cm.
  • Reklama
  • Bulves supjaustykite 2 cm gabalėliais.
    3. Bulves supjaustykite 2 cm gabalėliais.
  • Morkas supjaustykite 1 cm gabalėliais.
    4. Morkas supjaustykite 1 cm gabalėliais.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite 1 cm gabalėliais.
    5. Svogūną supjaustykite 1 cm gabalėliais.
  • Raugintus agurkus sutarkuokite smulkia tarka.
    6. Raugintus agurkus sutarkuokite smulkia tarka.
  • Reklama
  • Kai visi ingredientai bus paruošti, keptuvėje įkaitinkite šaukštą augalinio aliejaus. Ant jo pakepinkite kiaulieną iki auksinės rudos spa...
    7. Kai visi ingredientai bus paruošti, keptuvėje įkaitinkite šaukštą augalinio aliejaus. Ant jo pakepinkite kiaulieną iki auksinės rudos spalvos. Tada perkelkite į keraminį puodą.
  • Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite kitą šaukštą augalinio aliejaus. Ant jo pakepinkite bulves, kol šviesiai apskrus. Perkelkite į puodą s...
    8. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite kitą šaukštą augalinio aliejaus. Ant jo pakepinkite bulves, kol šviesiai apskrus. Perkelkite į puodą su mėsa.
  • Reklama
  • Po bulvių pakepinkite morkas ir svogūnus, kol šviesiai apskrus. Perkelkite į puodą.
    9. Po bulvių pakepinkite morkas ir svogūnus, kol šviesiai apskrus. Perkelkite į puodą.
  • Puodo turinį sumaišykite, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, lengvai pasūdykite, įberkite prieskonių pagal skonį. Pašaukite į iki 180 laips...
    10. Puodo turinį sumaišykite, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, lengvai pasūdykite, įberkite prieskonių pagal skonį. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
  • Reklama
  • Pasibaigus nurodytam laikui, išimkite puodą iš orkaitės. Jei daržovės ir mėsa paruošta, suberkite tarkuotus agurkus. Išmaišykite. Uždaryk...
    11. Pasibaigus nurodytam laikui, išimkite puodą iš orkaitės. Jei daržovės ir mėsa paruošta, suberkite tarkuotus agurkus. Išmaišykite. Uždarykite dangtį ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
  • Praėjus nurodytam laikui, išimkite puodą, išmaišykite turinį. Troškinys paruoštas patiekti.
    12. Praėjus nurodytam laikui, išimkite puodą, išmaišykite turinį. Troškinys paruoštas patiekti.
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai