Salotos su krabų lazdelėmis, agurkais ir pievagrybiais
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Vietoj klasikinių krabų salotų pabandykite pasigaminti salotas su keptais grybais. Šviežias agurkas suteiks salotoms sultingumo ir gaivumo. Skanios ir sočios salotos, kuriose visi ingredientai maloniai papildo vienas kito skonį. Sluoksnių eiliškumą galima keisti. Vietoj majonezo galite naudoti grietinę.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Pievagrybiai200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Krabų lazdelės150 gramų
-
Agurkas1 vnt
-
Sūris70 gramų (kietas)
-
Majonezas80 gramų
-
Aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Kiaušinius iš anksto išvirkite verdančiame vandenyje 7-8 minutes. Tada atvėsinkite juos šaltame vandenyje. Atvėsusius kiaušinius nulupkite. Išimkite krabų lazdeles iš pakuotės.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite 1-2 minutes ant silpnos ugnies.
-
4. Toliau į keptuvę suberkite susmulkintus pievagrybius. Kepkite viską kartu 5-6 minutes. Įberkite šiek tiek druskos. Iškeptus grybus atvėsinkite iki kambario temperatūros.
-
Reklama
-
5. Salotas išdėliosime sluoksniais. Ant lėkštės uždėkite serviravimo žiedą ir į pirmąjį sluoksnį sudėkite tarkuotus kiaušinius. Šį sluoksnį ir kitus sutepkite majonezu.
-
6. Uždėkite antrą keptų grybų sluoksnį. Paspauskite sluoksnius taip, kad jie būtų arčiau vienas kito.
-
Reklama
-
7. Tada dėkite sluoksnį smulkiai pjaustytų agurkų ir sluoksnį krabų lazdelių.
-
8. Ant viršutinio sluoksnio uždėkite tarkuotą sūrį ir nuimkite serviravimo žiedą.
-
Reklama
-
9. salotas šiek tiek atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama