Salotos su vištiena ir pievagrybiais
3.8 (6 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Skanios ir sočios salotos su vištiena ir pievagrybiais puikiai tiks šventiniam stalui. Galima ruošti porcijomis arba viename dideliame salotų dubenyje. Galite naudoti konservuotus arba šviežius pievagrybius, bet tada pakepinkite juos su svogūnais. Tinka virta arba rūkyta vištiena.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė250 gramų
-
Bulvės3 vnt
-
Konservuoti pievagrybiai200 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Marinuoti agurkai150 gramų
-
Majonezas80 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Vištienos filė galite naudoti krūtinėlės arba šlaunelių filė.
-
2. Vištieną, bulves ir kiaušinius išvirkite iš anksto. Tada viską atvėsinkite. Nulupkite bulves. Nuimkite nuo kiaušinių lukštą.
-
Reklama
-
3. Salotas išdėliosime sluoksniais. Padėkite serviravimo žiedą ant lėkštės. Kaip pirmąjį sluoksnį dėkite tarkuotas bulves. Šį sluoksnį ir visus vėlesnius aptepkite majonezu.
-
4. Dėti antrą sluoksnį konservuotų pievagrybių, supjaustytų gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Vištienos filė smulkiai supjaustykite ir uždėkite ant grybų.
-
6. Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus. Jei juos sutarkuosite, jie išskirs sultis ir sugadins salotų išvaizdą. Sudėkite agurkų sluoksnį.
-
Reklama
-
7. Į paskutinį sluoksnį sudėkite virtus kiaušinius. Juos galima smulkiai pjaustyti arba sutarkuoti. Nuo salotų nuimkite serviravimo žiedą.
-
8. Atvėsinkite salotas ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama