Desertas iš sausainių ir varškės

Desertas iš sausainių ir varškės

5 (4 įvertinimai)

3 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Paprastas, bet labai skanus desertas, kurio nereikia kepti. Nieko nėra skanesnio su arbata ar kava! Rekomenduoju receptą, kaip pasigaminti desertą iš sausainių ir varškės, smaližiams ir ne tik. Norėdami paruošti desertą, jums reikės kvadratinių sausainių ir riebios naminės varškės. Glajui patariu naudoti konditerinį šokoladą, o ne įprastą šokoladą: jis geriau tirpsta ir lengviau tepasi. Nebūtina naudoti uogų kaip įdarą, galima smulkiai pjaustyti bananą ar kitus vaisius, taip pat riešutus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Sausainiai
    15 vnt (įprasti kvadratiniai)
  • Cukraus pudra
    150 gramų
  • Grietinė
    2~3 šaukštai
  • Uogos
    100~150 gramų
  • Šokoladas
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Jei naudojate šaldytas uogas, atšildykite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite ingredientus. Jei naudojate šaldytas uogas, atšildykite ir nusausinkite.
  • Į varškę sudėkite cukraus pudrą ir grietinę.
    2. Į varškę sudėkite cukraus pudrą ir grietinę.
  • Reklama
  • Išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Ant stalo tolygiai padėkite maistinę plėvelę, ant jos trimis eilėmis išdėliokite sausainius. Stenkitės tolygiai paskirstyti varškės masę ...
    4. Ant stalo tolygiai padėkite maistinę plėvelę, ant jos trimis eilėmis išdėliokite sausainius. Stenkitės tolygiai paskirstyti varškės masę ant sausainių.
  • Reklama
  • Centre išdėliokite uogas.
    5. Centre išdėliokite uogas.
  • Apvyniokite plėvelę taip, kad sausainiai sudarytų trikampio formą. O uogos turi būti centre.
    6. Apvyniokite plėvelę taip, kad sausainiai sudarytų trikampio formą. O uogos turi būti centre.
  • Reklama
  • Apvynioję dar keliais plėvelės sluoksniais, padėkite į šaldytuvą impregnuoti.
    7. Apvynioję dar keliais plėvelės sluoksniais, padėkite į šaldytuvą impregnuoti.
  • Tuo tarpu vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
    8. Tuo tarpu vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
  • Reklama
  • Aptepkite iš visų pusių mentele ir valandai padėkite atgal į šaldytuvą.
    9. Aptepkite iš visų pusių mentele ir valandai padėkite atgal į šaldytuvą.
  • Paruoštą desertą iš sausainių ir varškės geriau patiekti atšaldytą, tada geriau pjaustyti.
    10. Paruoštą desertą iš sausainių ir varškės geriau patiekti atšaldytą, tada geriau pjaustyti.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai