Konservuotos morkos žiemai

Konservuotos morkos žiemai

3 (4 įvertinimai)

1 Porcija
19 val.

Apie receptą

Morkos yra geros ne tik šviežios. Konservuotas morkas žiemai užsikonservuokite, kad prireikus galėtumėt dėti į troškinius ar patiektumėt kaip užkandį. Morkas žiemai galite virti įvairiems tikslams. Konservuotą galite valgyti tiesiog tokias, taip pat galite pridėti prie bet kokio garnyro ar troškinio. Norėdami sutaupyti laiko valymui, kepimui ar troškinimui, tiesiog atidarykite konservuotų morkų stiklainį ir vakarienė beveik paruošta.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    300 gramų
  • Cukrus
    7 gramai
  • Druska
    7 gramai
  • Vanduo
    200 gramų
  • Actas 6%
    25 gramai
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Morkas nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio apskritimais.
    2. Morkas nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio apskritimais.
  • Reklama
  • Iš vandens, druskos, cukraus ir acto išvirkite marinatą.
    3. Iš vandens, druskos, cukraus ir acto išvirkite marinatą.
  • Morkas ir pipirus sudėkite į sterilizuotą stiklainį.
    4. Morkas ir pipirus sudėkite į sterilizuotą stiklainį.
  • Reklama
  • Morkas užpilkite karštu marinatu.
    5. Morkas užpilkite karštu marinatu.
  • Sterilizuokite ruošinį 20 minučių.
    6. Sterilizuokite ruošinį 20 minučių.
  • Reklama
  • Užsukite dangteliais ir leiskite visiškai atvėsti.
    7. Užsukite dangteliais ir leiskite visiškai atvėsti.
  • Morkas laikykite stiklainyje vėsiame sandėliuke. Išeiga - 1 stiklainis 300 gramų. Skanaus!
    8. Morkas laikykite stiklainyje vėsiame sandėliuke. Išeiga - 1 stiklainis 300 gramų. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai