Žagarėliai su degtine
5 (1 įvertinimai)
20 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Žagarėliai su degtine yra traškus, saldus užkandis, patiekiamas su arbata ar kava. Jie ruošiami iš miltų, kiaušinių ir degtinės. Svarbiausias privalumas – paruošimo greitis. Būtinai išbandykite! Štai paprastas žagarėlių su degtine receptas. Pirmiausia iš kiaušinių, degtinės, miltų, cukraus ir druskos reikia pasidaryti paprastą tešlą. Tada suformuokite žagarėlius ir kepkite.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai400 gramų
-
Degtinė25 mililitrai
-
Cukrus100 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Vanduo5 šaukštai
-
Aliejus0.5 litro
-
Cukraus pudra100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Suplakite juos šluotele.
-
2. Tada įpilkite cukraus, toliau plakdami.
-
Reklama
-
3. Ir supilkite degtinę.
-
4. Nenustodami plakti, palaipsniui suberkite miltus.
-
Reklama
-
5. Dabar minkykite kietą tešlą.
-
6. Tešlą iškočiokite į apskritimą ir padalinkite į 6 trikampius. Kiekvieno viduje padarome nedidelį pjūvį.
-
Reklama
-
7. Išorinius kraštus apvyniojame link pjūvio (perveriame per jį), taip formuojame žagarėlius.
-
8. Apkepkite žagarėlius dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Juos reikia kepti iki auksinės spalvos iš visų pusių.
-
Reklama
-
9. Kai iškeps, sudėkite žagarėlius ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Atvėsusius žagarėlius pabarstykite cukraus pudra. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama