Žagarėliai su degtine

Žagarėliai su degtine

5 (1 įvertinimai)

20 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Žagarėliai su degtine yra traškus, saldus užkandis, patiekiamas su arbata ar kava. Jie ruošiami iš miltų, kiaušinių ir degtinės. Svarbiausias privalumas – paruošimo greitis. Būtinai išbandykite! Štai paprastas žagarėlių su degtine receptas. Pirmiausia iš kiaušinių, degtinės, miltų, cukraus ir druskos reikia pasidaryti paprastą tešlą. Tada suformuokite žagarėlius ir kepkite.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    400 gramų
  • Degtinė
    25 mililitrai
  • Cukrus
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Vanduo
    5 šaukštai
  • Aliejus
    0.5 litro
  • Cukraus pudra
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Suplakite juos šluotele.
    1. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Suplakite juos šluotele.
  • Tada įpilkite cukraus, toliau plakdami.
    2. Tada įpilkite cukraus, toliau plakdami.
  • Reklama
  • Ir supilkite degtinę.
    3. Ir supilkite degtinę.
  • Nenustodami plakti, palaipsniui suberkite miltus.
    4. Nenustodami plakti, palaipsniui suberkite miltus.
  • Reklama
  • Dabar minkykite kietą tešlą.
    5. Dabar minkykite kietą tešlą.
  • Tešlą iškočiokite į apskritimą ir padalinkite į 6 trikampius. Kiekvieno viduje padarome nedidelį pjūvį.
    6. Tešlą iškočiokite į apskritimą ir padalinkite į 6 trikampius. Kiekvieno viduje padarome nedidelį pjūvį.
  • Reklama
  • Išorinius kraštus apvyniojame link pjūvio (perveriame per jį), taip formuojame žagarėlius.
    7. Išorinius kraštus apvyniojame link pjūvio (perveriame per jį), taip formuojame žagarėlius.
  • Apkepkite žagarėlius dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Juos reikia kepti iki auksinės spalvos iš visų pusių.
    8. Apkepkite žagarėlius dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Juos reikia kepti iki auksinės spalvos iš visų pusių.
  • Reklama
  • Kai iškeps, sudėkite žagarėlius ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Atvėsusius žagarėlius pabarstykite cukraus pudra. Ge...
    9. Kai iškeps, sudėkite žagarėlius ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Atvėsusius žagarėlius pabarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai