Baltieji ridikai su majonezu

Baltieji ridikai su majonezu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ridikėlių patiekalai nėra dažnas svečias ant mūsų stalų. Šiandien siūlau jums paruošti paprastas ir pikantiškas salotas, kurios puikiai paįvairins jūsų pietus. Salotose nėra jokių brangių ingredientų, bet jos labai skanios! Šios salotos gali būti pagamintos iš juodųjų, žaliųjų arba daikono ridikėlių. Paruošto ridikėlio pamirkymas sušvelnins jo aštrų kvapą ir aitrų skonį, o nuplikytas svogūnas suteiks salotoms saldumo. Jei naudojate saldžius salotinius svogūnus, jų nereikia nuplikyti. Galite patiekti iš karto, bet geriau, jei leisite joms pastovėti šaldytuve 1–2 valandas, kad ridikėliai prisigertų majonezo.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ridikėlis
    300 gramų
  • Svogūnas
    100 gramų
  • Majonezas
    120 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir nuplaukite ridikėlius ir svogūną.
    1. Nulupkite ir nuplaukite ridikėlius ir svogūną.
  • Ridikėlius sutarkuokite korėjietiška morkų tarka arba supjaustykite plonomis juostelėmis. Jei ridikėliai tankūs, galite juos sutarkuoti s...
    2. Ridikėlius sutarkuokite korėjietiška morkų tarka arba supjaustykite plonomis juostelėmis. Jei ridikėliai tankūs, galite juos sutarkuoti stambia tarka. Ridikėlius sudėkite į dubenį, užpilkite šaltu vandeniu ir 10–15 minučių palaikykite, tada sudėkite į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, užpilkite karštu vandeniu ir palikite 5 minutėms. Nuplikytą svogūną sudėkite į sietelį ir lei...
    3. Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, užpilkite karštu vandeniu ir palikite 5 minutėms. Nuplikytą svogūną sudėkite į sietelį ir leiskite vandeniui nuvarvėti.
  • Salotų dubenyje sumaišykite ridikėlius, svogūną ir pagardinkite majonezu. Salotas pasūdykite, išmaišykite ir patiekite.
    4. Salotų dubenyje sumaišykite ridikėlius, svogūną ir pagardinkite majonezu. Salotas pasūdykite, išmaišykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai