Vyšnių desertas

Vyšnių desertas

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Siūlau pasigaminti skanų, paprastą ir gražų vyšnių desertą taurėje. Toks patiekimo variantas tiktų furšetuose ar šventiniuose banketuose. Kaip pagrindą galite naudoti šviežias arba šaldytas vyšnias. Atskieskime rūgštų vyšnių skonį subtiliu ir apetitą keliančiu varškės ir grietinės kremu, turinčiu lengvą vanilės skonį. Desertas turi būti skirtingų tekstūrų, be švelnumo, turi būti traškumas - tai bus sausainių trupinių sluoksnis. Apskritai rezultatas yra gana harmoningas desertas, kuris patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapios tešlos sausainiai
    150 gramų
  • Varškė
    200 gramų (9% riebumo)
  • Grietinė
    180 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Vanilinis cukrus
    2 šaukštai
  • Krakmolas
    1 šaukštas
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Vyšnios
    1.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Naudokite vyšnias be kauliukų.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Naudokite vyšnias be kauliukų.
  • Vyšnias sudėkite į puodą, supilkite vandenį, du šaukštus cukraus ir krakmolo. Aš naudojau bulvių krakmolą, bet galite naudoti ir kukurūzų...
    2. Vyšnias sudėkite į puodą, supilkite vandenį, du šaukštus cukraus ir krakmolo. Aš naudojau bulvių krakmolą, bet galite naudoti ir kukurūzų krakmolą. Viską išmaišykite ir padėkite puodą ant viryklės ant silpnos ugnies. Užvirinkite ir maišydami virkite 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Į atskirą gilų dubenį sudėkite varškę ir grietinę, suberkite vanilinį cukrų.
    3. Į atskirą gilų dubenį sudėkite varškę ir grietinę, suberkite vanilinį cukrų.
  • Naudodami blenderį sumaišykite varškę, grietinę ir cukrų. Masė turi būti kreminės konsistencijos, be grūdelių.
    4. Naudodami blenderį sumaišykite varškę, grietinę ir cukrų. Masė turi būti kreminės konsistencijos, be grūdelių.
  • Reklama
  • Kai vyšnios išvirs ir padažas taps tirštas, nukelkite puodą nuo ugnies, leiskite vyšnioms šiek tiek atvėsti, o po to galėsite pradėti gam...
    5. Kai vyšnios išvirs ir padažas taps tirštas, nukelkite puodą nuo ugnies, leiskite vyšnioms šiek tiek atvėsti, o po to galėsite pradėti gaminti desertą.
  • Sudėkite sausainius į maišelį ir sumuškite kočėlu, kad susidarytų įvairaus dydžio trupiniai. Sausainius galite sumalti ir virtuvinio blen...
    6. Sudėkite sausainius į maišelį ir sumuškite kočėlu, kad susidarytų įvairaus dydžio trupiniai. Sausainius galite sumalti ir virtuvinio blenderio dubenyje.
  • Reklama
  • Paruoškite stiklines. Į stiklines dėkite sausainių trupinius kaip pirmąjį sluoksnį – trečią puodelio dalį.
    7. Paruoškite stiklines. Į stiklines dėkite sausainių trupinius kaip pirmąjį sluoksnį – trečią puodelio dalį.
  • Tada pripildykite stiklines kremo.
    8. Tada pripildykite stiklines kremo.
  • Reklama
  • Paskutinis deserto sluoksnis – vyšnios. Šį desertą galima patiekti iškart po paruošimo.
    9. Paskutinis deserto sluoksnis – vyšnios. Šį desertą galima patiekti iškart po paruošimo.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai