Benedikto kiaušinis su lašiša

Benedikto kiaušinis su lašiša

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Benediktas su lašiša – tai ne tik gurmaniški pusryčiai, bet ir restorano patiekalas. Skrudinta bandelė, plaktas kiaušinis ir olandiškas padažas – tobula! Kiaušiniai Benediktas yra mylimas ir žinomas visame pasaulyje. Šis patiekalas ruošiamas su šonine, kumpiu ir kitais ingredientais. Bandelė, plaktas kiaušinis ir, žinoma, skanus olandiškas padažas išlieka tie patys. Man patinka šis patiekalas bet kokia interpretacija, tačiau šiandien nusprendžiau pasidalinti Benedikto kiaušinių su lašiša lašiša. Viskas labai paprasta, šiek tiek įgūdžių, kantrybės ir stebuklingi pusryčiai paruošti. Jei negalite virti Benedikto kiaušinių tradiciniu būdu, pabandykite pasidaryti plastikinį maišelį ir taip išvirti kiaušinį. Taip kiaušiniai nepraras formos, o trynys liks skystas. Originaliame recepte patartina dėti salotų ar špinatų, bet tokių žalumynų po ranka neturėjau, todėl pakeičiau svogūnų laiškais. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    4 vnt (2 vnt virimui ir 2 tryniai padažui)
  • Bandelė
    2 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Lengvai sūdyta lašiša
    80 gramų
  • Citrinų sultys
    1 šaukštas
  • Baltasis vynas
    2 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Krakmolas
    1 žiupsnelis
  • Sūris
    40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paruošti padažą. Atskirkite trynius nuo baltymų. Mums reikia tik trynių. Įdėkite druskos, pipirų, citrinos sulčių ir pa...
    1. Pirmiausia reikia paruošti padažą. Atskirkite trynius nuo baltymų. Mums reikia tik trynių. Įdėkite druskos, pipirų, citrinos sulčių ir padėkite į garų vonią.
  • Ištirpinkite sviestą. Supjaustykite bandeles, aptepkite sviestu ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos, tiesiog 30 sekundžių.
    2. Ištirpinkite sviestą. Supjaustykite bandeles, aptepkite sviestu ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos, tiesiog 30 sekundžių.
  • Reklama
  • Norėdami išvirti kiaušinį, įpilkite vandens ir šiek tiek acto arba citrinos sulčių. Rūgštis reikalinga, kad baltymai greitai sustingtų. K...
    3. Norėdami išvirti kiaušinį, įpilkite vandens ir šiek tiek acto arba citrinos sulčių. Rūgštis reikalinga, kad baltymai greitai sustingtų. Kiaušinį atsargiai įmuškite į dubenį, kad trynys neišsiskleistų.
  • Vienu judesiu supilkite kiaušinį į vandenį. Virkite 2–3 minutes, tada kiaurasamčiu išimkite kiaušinį.
    4. Vienu judesiu supilkite kiaušinį į vandenį. Virkite 2–3 minutes, tada kiaurasamčiu išimkite kiaušinį.
  • Reklama
  • Grįžkime prie padažo. Kai tryniai šiek tiek sutirštės, į juos nuolat maišydami supilkite vyną, krakmolą, sviestą, virkite, kol sutirštės....
    5. Grįžkime prie padažo. Kai tryniai šiek tiek sutirštės, į juos nuolat maišydami supilkite vyną, krakmolą, sviestą, virkite, kol sutirštės. Padažas paruoštas.
  • Sūrį sutarkuokite. Idealiu atveju reikia čederio, bet aš naudojau goudą, jis taip pat gerai tirpsta ir yra ryškaus skonio.
    6. Sūrį sutarkuokite. Idealiu atveju reikia čederio, bet aš naudojau goudą, jis taip pat gerai tirpsta ir yra ryškaus skonio.
  • Reklama
  • Pradėkime rinkti savo patiekalą. Ant bandelės uždėkite plonus sūrio ir lašišos griežinėlius.
    7. Pradėkime rinkti savo patiekalą. Ant bandelės uždėkite plonus sūrio ir lašišos griežinėlius.
  • Ant viršaus uždedame kiaušinį, užpilame padažu ir pabarstome žolelėmis. Patiekite iš karto.
    8. Ant viršaus uždedame kiaušinį, užpilame padažu ir pabarstome žolelėmis. Patiekite iš karto.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai