Burokėliai su svogūnais žiemai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paprastai žiemai gaminu daug įvairių konservų ir šiandien noriu su jumis pasidalinti burokėlių su svogūnais žiemai receptu, kurį neseniai radau internete. Burokėlius ir svogūnus žiemai virti labai paprasta. Norėdami tai padaryti, virkite daržoves dviem etapais, pirmiausia atskirai, tada kartu ir su priedais.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai3~4 kilogramai
-
Svogūnai5~6 vnt
-
Aliejus1 stiklinė
-
Obuolių actas3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Plauname, valome, verdame burokėlius. Svogūną nulupame.
-
2. Dabar daržoves reikia sutarkuoti.
-
Reklama
-
3. Į puodą supilkite stiklinę virinto vandens su augaliniu aliejumi. Kai skystis užverda, ten sudedame burokėlius ir svogūnus. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Virkite apie 10 minučių, nuolat maišydami. Paskutinę virimo minutę įpilkite acto ir vėl išmaišykite.
-
4. Atėjo laikas sudėti burokėlius į stiklainius. Pirmiausia būtinai stiklainius sterilizuokite. Sudėjus burokėlius, iš karto užsukite stiklainį.
-
Reklama
-
5. Belieka tik apversti stiklainius, kad visiškai atvėstų. Laikyti vėsioje vietoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama