Burokėliai su svogūnais žiemai

Burokėliai su svogūnais žiemai

5 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastai žiemai gaminu daug įvairių konservų ir šiandien noriu su jumis pasidalinti burokėlių su svogūnais žiemai receptu, kurį neseniai radau internete. Burokėlius ir svogūnus žiemai virti labai paprasta. Norėdami tai padaryti, virkite daržoves dviem etapais, pirmiausia atskirai, tada kartu ir su priedais.

Receptai pagal ingredientus: #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    3~4 kilogramai
  • Svogūnai
    5~6 vnt
  • Aliejus
    1 stiklinė
  • Obuolių actas
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Plauname, valome, verdame burokėlius. Svogūną nulupame.
    1. Plauname, valome, verdame burokėlius. Svogūną nulupame.
  • Dabar daržoves reikia sutarkuoti.
    2. Dabar daržoves reikia sutarkuoti.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite stiklinę virinto vandens su augaliniu aliejumi. Kai skystis užverda, ten sudedame burokėlius ir svogūnus. Įdėkite drusk...
    3. Į puodą supilkite stiklinę virinto vandens su augaliniu aliejumi. Kai skystis užverda, ten sudedame burokėlius ir svogūnus. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Virkite apie 10 minučių, nuolat maišydami. Paskutinę virimo minutę įpilkite acto ir vėl išmaišykite.
  • Atėjo laikas sudėti burokėlius į stiklainius. Pirmiausia būtinai stiklainius sterilizuokite. Sudėjus burokėlius, iš karto užsukite stikla...
    4. Atėjo laikas sudėti burokėlius į stiklainius. Pirmiausia būtinai stiklainius sterilizuokite. Sudėjus burokėlius, iš karto užsukite stiklainį.
  • Reklama
  • Belieka tik apversti stiklainius, kad visiškai atvėstų. Laikyti vėsioje vietoje.
    5. Belieka tik apversti stiklainius, kad visiškai atvėstų. Laikyti vėsioje vietoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai