Kėdainių blynai
4 (7 įvertinimai)
Apie receptą
Bet kuris iš mūsų yra bent kartą valgęs bulvinius blynus. Karšti, skanūs ir su grietine! Mmmm... O jei dar turi maltos mėsos, tai nepakartojama. Kaip gaminti Kėdainių blynus? Skaitykite. Kėdainių blynai yra nepaprastai skanus patiekalas. Jūs turite juos valgyti iš karto, tiesiog iš karštus. Nėra prasmės juos gaminti naudoti ateityje. Todėl idealu juos gaminti savaitgalį, kai visa šeima susirinko ir laukia prie stalo. Pagaminti šiuos bulvinius blynus visai nesunku. Tiesiog atidarykite šį receptą ir darykite viską eilės tvarka, žingsnis po žingsnio. Nuotraukos jums tai padės. Dėl to turėsite skanų patiekalą ir laimingą, gerai pamaitintą šeimą!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa300 gramų (geriausia kiaulienos ir jautienos faršą naudoti lygiomis dalimis.)
-
Bulvės7 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai1.5 šaukšto
-
Aliejus6 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Grietinėpagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka.
-
2. Į tarkuotas bulves įberkite druskos, pipirų, miltų ir įmuškite kiaušinių. Viską gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
4. Į maltą mėsą suberkite susmulkintą svogūną, įberkite druskos, pipirų ir truputį vandens. Gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Šaukštu supilkite bulvių mišinį. Ant kiekvieno blyno uždėkite po maltos mėsos paplotį. Ant maltos mėsos uždėkite kitą šaukštą bulvių mišinio.
-
6. Blynai kepami iš vienos pusės iki auksinės rudos spalvos, tada apverčiami, uždengiame keptuvę dangčiu ir kepame ant mažos ugnies apie 5 minutes. Grietinė turi būti patiekiama su jau paruoštais blynais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama