Mišrainė su kepenėlėmis ir pupelėmis

Mišrainė su kepenėlėmis ir pupelėmis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kepenėlių ir pupelių mišrainė yra labai paprasta, nebrangi, tačiau skani mišrainė, kuri greitai ir lengvai paruošiama. Štai kodėl ji laikoma „praktiška“ mišraine. Ji tokia pat skani, kaip ir kitos mišrainės, gaminamos su majonezu. Mano patarimas: rinkitės skaniausią ir kokybiškiausią majonezą; jis suteikia visiems ingredientams spalvą. Kitais atvejais tai paprasta ir nuostabu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kepenėlės
    700 gramų
  • Pupelės
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Majonezas
    4~6 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūnus nulupame, supjaustome kubeliais ir apkepiname augaliniame aliejuje.
    1. Svogūnus nulupame, supjaustome kubeliais ir apkepiname augaliniame aliejuje.
  • Iš anksto išvirtas kepenėles supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su keptais svogūnais.
    2. Iš anksto išvirtas kepenėles supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su keptais svogūnais.
  • Reklama
  • Įdedame baltųjų pupelių iš skardinės (be skysčio).
    3. Įdedame baltųjų pupelių iš skardinės (be skysčio).
  • Į mišrainę stambia tarka sutarkuojame virtą morką. Viską pasūdome, pabarstome pipirais ir gerai išmaišome.
    4. Į mišrainę stambia tarka sutarkuojame virtą morką. Viską pasūdome, pabarstome pipirais ir gerai išmaišome.
  • Reklama
  • Įdedame majonezo. Išmaišome - ir mūsų mišrainė paruošta!
    5. Įdedame majonezo. Išmaišome - ir mūsų mišrainė paruošta!
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai