Šoninės suktinukai su faršu

Šoninės suktinukai su faršu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Suktinukai su faršu - tai patiekalas, kuris kvepia sodriu namų jaukumu ir tikru, nuoširdžiu skoniu. Čia susitinka du puikūs dalykai: traški, lengvai apskrudusi šoninė ir sultingas, prieskoniais pagardintas faršas. Kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje, o aromatas pažadina apetitą dar prieš pirmą paragavimą. Šie suktinukai puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Jie atrodo įspūdingai, gaminasi paprastai, o skonis priverčia visus paprašyti dar. Juos galima patiekti kaip karštą užkandį, pagrindinį patiekalą arba neformalaus susibūrimo akcentą - kur tik atsiranda šoniniai suktinukai, ten iškart atsiranda ir gera nuotaika. Tai patiekalas, kuris šildo, džiugina ir suvienija. Pasiruošk maloniai nustebinti savo artimuosius - šoninės suktinukai su faršu visada pataiko tiesiai į širdį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Faršas
    700 gramų
  • Šaltai rūkyta šoninė
    350 gramų
  • Batonas
    100 gramų
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Džiovintas bazilikas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Batoną pamirkykite piene ir palikite 2-3 minutėms.
    2. Batoną pamirkykite piene ir palikite 2-3 minutėms.
  • Reklama
  • Tuomet batoną šiek tiek nuspauskite, kad pašalintumėte pieno perteklių, ir sutrinkite iki vientisos masės.
    3. Tuomet batoną šiek tiek nuspauskite, kad pašalintumėte pieno perteklių, ir sutrinkite iki vientisos masės.
  • Dubenyje sumaišykite maltą mėsą ir sutrintą batoną. Įmuškite kiaušinį.
    4. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą ir sutrintą batoną. Įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Pagal skonį įberkite druskos, maltų pipirų ir džiovinto baziliko. Jei norite, galite įdėti ir kitų mėgstamų prieskonių.
    5. Pagal skonį įberkite druskos, maltų pipirų ir džiovinto baziliko. Jei norite, galite įdėti ir kitų mėgstamų prieskonių.
  • Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės ir kelis kartus išmuškite ją į dubens dugną, kad taptų tvirtesnė.
    6. Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės ir kelis kartus išmuškite ją į dubens dugną, kad taptų tvirtesnė.
  • Reklama
  • Iš mėsos masės suformuokite nedidelius kotletukus ir apvyniokite juos šonine. Suktinukus dėkite ant aliejumi pateptos skardos.
    7. Iš mėsos masės suformuokite nedidelius kotletukus ir apvyniokite juos šonine. Suktinukus dėkite ant aliejumi pateptos skardos.
  • Kepkite suktinukus orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, apie 40 minučių. Stebėkite pagal savo orkaitę. Kepimo metu suktinukai šiek tiek...
    8. Kepkite suktinukus orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, apie 40 minučių. Stebėkite pagal savo orkaitę. Kepimo metu suktinukai šiek tiek sumažės ir gražiai apskrus. Išimkite juos iš orkaitės.
  • Reklama
  • Sudėkite suktinukus į lėkštę ir patiekite.
    9. Sudėkite suktinukus į lėkštę ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai