Virti varškėtukai
4.1 (7 įvertinimai)
1 Porcija
25 min.
Apie receptą
Jei norite paruošti greitus, bet maistingus pusryčius, kurie patiks suaugusiems ir vaikams, atidžiau pažvelkite į varškėtukų receptą. Juos galima paruošti per trumpą laiką. Gaminant varškėtukus ypatingų sunkumų nėra. Receptas labai paprastas. Paruošti reikia labai mažai laiko. Šis patiekalas dažniausiai patiekiamas pusryčiams. Šie varškėtukai turi ypatingą skonį patiekiant su kondensuotu pienu. Tiems, kurie tik pradeda mokytis gaminti, šis receptas yra toks pat prieinamas, kaip ir patyrusioms namų šeimininkėms. Pabandykite paruošti šį švelnų patiekalą!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Sviestaspagal skonį
-
Grietinė2 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus1 šaukštas
-
Bulvių krakmolas2 arbatiniai šaukšteliai
-
Grietinė tešlai1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Varškę pertrinkite per sietelį ir sudėkite į dubenį. Įmuškite kiaušinį. Įberkite šiek tiek druskos. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
-
2. Varškė, sutrinta su kiaušiniu, sumaišoma su grietine. Suberkite miltus, persijotus su krakmolu. Viską išmaišykite ir švelniai minkykite tešlą.
-
Reklama
-
3. Tešlą dėkite ant pjaustymo lentos, pirmiausia iškočiokite į dešreles. Supjaustykite jas mažais gabalėliais. Tada susukite juos į mažus rutuliukus.
-
4. Puode užvirkite vandenį. Įberkite šiek tiek druskos. Dalį rutuliukų dėkite į verdantį vandenį ir virkite ne ilgiau kaip 7 minutes.
-
Reklama
-
5. Varškės rutuliukus perkelkite į gilų dubenį kiaurasamčiu. Sudėkite sviestą ir suplakite dubenį su varškėtukais. Pabarstykite cukrumi. Patiekite su grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama