Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa

Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa – originalus, skanus ir sotus patiekalas. Kopūstų virimo receptas yra gana paprastas, todėl net pradedanti šeimininkė gali su juo susidoroti. Norint paruošti tokį skanų patiekalą, jums reikia paprastų ir prieinamų ingredientų. Galite naudoti bet kokį įdarą, atsižvelgdami į savo skonį. Pomidorų pasta suteikia patiekalui saldžiarūgštės natos, tačiau galite naudoti ir pomidorų sultis arba šviežius pomidorus. Jei norite nudžiuginti savo artimuosius kažkuo nauju ir skanu, šis receptas kaip tik jums.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltieji kopūstai
    500 gramų
  • Malta mėsa
    350 gramų (kalakutiena arba bet kokia jūsų mėgstama)
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Ryžiai
    100 gramų
  • Pomidorų sultys
    150 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Svogūną smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite su vidutine tarka. G...
    2. Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Svogūną smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite su vidutine tarka. Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite daržoves 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Sudėkite smulkiai supjaustytą kopūstą ir gerai išmaišykite.
    3. Sudėkite smulkiai supjaustytą kopūstą ir gerai išmaišykite.
  • Supilkite pomidorų sultis ir troškinkite daržoves 8-10 minučių.
    4. Supilkite pomidorų sultis ir troškinkite daržoves 8-10 minučių.
  • Reklama
  • Sudėkite faršą, gerai išmaišykite ir kepkite visas 10-12 minučių.
    5. Sudėkite faršą, gerai išmaišykite ir kepkite visas 10-12 minučių.
  • Pabarstykite gerai nuplautus ryžius.
    6. Pabarstykite gerai nuplautus ryžius.
  • Reklama
  • Užpilkite karštu vandeniu, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite po uždarytu dangčiu 30-40 minučių.
    7. Užpilkite karštu vandeniu, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite po uždarytu dangčiu 30-40 minučių.
  • Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa yra paruošti. Skanaus!
    8. Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa yra paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai