Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
4-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa – originalus, skanus ir sotus patiekalas. Kopūstų virimo receptas yra gana paprastas, todėl net pradedanti šeimininkė gali su juo susidoroti. Norint paruošti tokį skanų patiekalą, jums reikia paprastų ir prieinamų ingredientų. Galite naudoti bet kokį įdarą, atsižvelgdami į savo skonį. Pomidorų pasta suteikia patiekalui saldžiarūgštės natos, tačiau galite naudoti ir pomidorų sultis arba šviežius pomidorus. Jei norite nudžiuginti savo artimuosius kažkuo nauju ir skanu, šis receptas kaip tik jums.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai500 gramų
-
Malta mėsa350 gramų (kalakutiena arba bet kokia jūsų mėgstama)
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Ryžiai100 gramų
-
Pomidorų sultys150 mililitrų
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Svogūną smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite su vidutine tarka. Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite daržoves 5-7 minutes.
-
Reklama
-
3. Sudėkite smulkiai supjaustytą kopūstą ir gerai išmaišykite.
-
4. Supilkite pomidorų sultis ir troškinkite daržoves 8-10 minučių.
-
Reklama
-
5. Sudėkite faršą, gerai išmaišykite ir kepkite visas 10-12 minučių.
-
6. Pabarstykite gerai nuplautus ryžius.
-
Reklama
-
7. Užpilkite karštu vandeniu, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite po uždarytu dangčiu 30-40 minučių.
-
8. Kopūstai su ryžiais ir malta mėsa yra paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama