Sausainių tortas

Sausainių tortas

5 (1 įvertinimai)

8

Porcijos

12 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Skanus greitai pagaminamas tortas. Jums tiesiog reikia pasigaminti kremą, nes torto pagrindas bus pagamintas iš sausainių. Ir kuo ilgiau tortas pasistovi, tuo jis tampa skanesnis. Vietoj glazūros, torto viršų galite padengti ištirpintu šokoladu arba pabarstyti sausainių trupiniais. Tortą puikiai papildo šviežios arba šaldytos uogos ir mėtos.

Receptai pagal ingridientus: # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Pienas
    620 mililitrų (600 ml kremui, 20 ml glazūroje)
  • Sausainiai
    300~400 gramų
  • Kondensuotas pienas
    250 gramų
  • Sviestas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Kakavos milteliai
    4 šaukštai
  • Cukrus
    4 šaukštai
  • Kukurūzų krakmolas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kaip pagaminti

  • Sausainių tortas
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia sausainių tortui gaminti.
  • Sausainių tortas
    2. Į gilų puodą įmuškite kiaušinius ir plakite mikseriu iki purumo.
  • Sausainių tortas
    3. Į kiaušinius įpilkite kondensuoto pieno.
  • Sausainių tortas
    4. Krakmolą ištirpinkite piene ir supilkite į puodą su kiaušiniais ir kondensuotu pienu. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Uždėkite, ant silpnos ugnies užvirkite. Nukelkite nuo ugnies, padėkite visiškai atvėsti.
  • Sausainių tortas
    5. Į atvėsintą kremą įdėkite minkšto sviesto ir plakite iki vientisos ir purios masės.
  • Sausainių tortas
    6. Naudokite kulinarinę formą be dugno, šiuo atvėju naudojama 20 * 12 centimetrų. Ir į vidų įdėkite vieną sluoksnį sausainių.
  • Sausainių tortas
    7. Padalinkite kremą į tris dalis ir uždenkite sausainius viena dalimi kremo.
  • Sausainių tortas
    8. Įdėkite kitą sausainių sluoksnį ir šiek tiek prispauskite prie kremo.
  • Sausainių tortas
    9. Sutepkite sausainius vėl kremu. Dėkite trečią sausainių eilę, ir visą likusi kremą sutepkite ant torto viršaus. Tortą įdėkite į šaldytuvą kelias valandas, o dar geriau per naktį, kad sausainiai būtų išmirkę ir minkšti.
  • Sausainių tortas
    10. Sumaišykite 20 ml pieno, cukraus ir kakavos, išmaišykite. Uždėkite ant silpnos ugnies ir maišydami troškinkite keletą minučių, kol sutirštės.
  • Sausainių tortas
    11. Glajų užpilkite ant pyrago viršaus ir leiskite sustingti. Tada papuoškite pyragą ir patiekite.
  • Sausainių tortas
    12. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
  • Jums taip pat gali patikti:
Rekomenduojami receptai