Vištienos vyniotinis su sūriu ir žolelėmis

Vištienos vyniotinis su sūriu ir žolelėmis

4 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis paprastas, bet labai įdomus receptas nuostabiai papildys šventinį meniu. Pati švelniausia vištienos filė su apetitą keliančiu įdaru yra labai skani ir graži, todėl rekomenduoju į šį patiekalą atkreipti dėmesį. Skubu pasidalinti su jumis gana paprastu, net pradedantiesiems virtuvėje variantu, vištienos vyniotiniu su sūriu ir žolelėmis. Kad įdaras pjaustytas atrodytų apetitiškiau, rekomenduoju įdėti ryškų akcentą: pavyzdžiui, saldžiosios paprikos ar morkos griežinėlį. Kalbant apie prieskonius, rekomenduoju jų naudoti iki minimumo. Pakanka druskos ir pipirų, česnako, kad vyniotinis būtų skanus ir aromatingas.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    1 vnt
  • Žalumynai
    0.5 Kkrūva
  • Česnakai
    1~4 skiltelės
  • Sūris
    70 gramų
  • Paprika
    1 vnt (neprivaloma)
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir lengvai supjaustykite. Svarbu jos nepažeisti, kitaip ritinys nebus vientisas. Geriausia filė s...
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir lengvai supjaustykite. Svarbu jos nepažeisti, kitaip ritinys nebus vientisas. Geriausia filė sudėti tarp maistinės plėvelės ir išmušti.
  • Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, susmulkinkite. Sudėkite išspaustą česnaką. Nulupkite papriką ir supjaustykite plonais griežinėliais...
    2. Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, susmulkinkite. Sudėkite išspaustą česnaką. Nulupkite papriką ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį supjaustykite tomis pačiomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Filė pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų ir paprikos. Paskirstykite žalumynus su česnaku. Uždėkite paprikos ir sūrio.
    3. Filė pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų ir paprikos. Paskirstykite žalumynus su česnaku. Uždėkite paprikos ir sūrio.
  • Tvirtai suvyniokite. Suriškite taip, kad gerai išlaikytų formą. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepkite vyniotinį ant stipr...
    4. Tvirtai suvyniokite. Suriškite taip, kad gerai išlaikytų formą. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepkite vyniotinį ant stiprios ugnies iš visų pusių, kol susidarys plutelė.
  • Reklama
  • Tada perkelkite į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol paruduos. Po to atvėsinki...
    5. Tada perkelkite į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol paruduos. Po to atvėsinkite ir prieš patiekdami aštriu peiliu supjaustykite tvarkingais griežinėliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai