Vištienos vyniotinis su grybais, šonine ir sūriu

Vištienos vyniotinis su grybais, šonine ir sūriu

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Vištienos vyniotinis su grybais, sūriu ir visa tai įvyniota į aukso rudos spalvos šonine – puikus pasirinkimas šventiniam stalui ar šeimos pietums. Patiekalas yra švelnus, sultingas ir labai aromatingas! Vyniotiniui tinka ne tik krūtinėlė, bet ir bet kokia liesa filė. Galite naudoti miško grybus, šaldytus grybus ir net pievagrybius. Galite naudoti kietąjį sūrį, marinuotą sūrį ar mocarelą. Suktinukas tinka tiek karštas, tiek šaltas kaip užkandis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    400 gramų (filė)
  • Grybai
    150 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Šoninė
    150 gramų (juostelės)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 vnt
  • Adžika
    1/4 arbatinio šaukštelio (sausa)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, nuplaukite ir leiskite vandeniui nutekėti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, nuplaukite ir leiskite vandeniui nutekėti.
  • Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Pasūdykite ir viską kepkite ant vidutinės ugnies 1...
    2. Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Pasūdykite ir viską kepkite ant vidutinės ugnies 10-12 minučių, kol išgaruos skystis. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
  • Reklama
  • Vištienos krūtinėlę perpjaukite peiliu ir išmuškite į sluoksnį. Druska, pipirai ir sutepkite susmulkintu česnaku.
    3. Vištienos krūtinėlę perpjaukite peiliu ir išmuškite į sluoksnį. Druska, pipirai ir sutepkite susmulkintu česnaku.
  • Sūrį sutarkuokite ir pusę dėkite ant filė.
    4. Sūrį sutarkuokite ir pusę dėkite ant filė.
  • Reklama
  • Iškeptus grybus ir svogūnus lygiu sluoksniu paskleiskite ant sūrio.
    5. Iškeptus grybus ir svogūnus lygiu sluoksniu paskleiskite ant sūrio.
  • Ant grybų uždėkite likusį sūrį.
    6. Ant grybų uždėkite likusį sūrį.
  • Reklama
  • Susukite filė su įdaru į tankų vyniotinį.
    7. Susukite filė su įdaru į tankų vyniotinį.
  • Ant plėvelės vienu sluoksniu dėkite šoninę perdengdami ir įvyniokite vyniotinį.
    8. Ant plėvelės vienu sluoksniu dėkite šoninę perdengdami ir įvyniokite vyniotinį.
  • Reklama
  • Suvyniokite vyniotinį į foliją ir dėkite į kepimo indą. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
    9. Suvyniokite vyniotinį į foliją ir dėkite į kepimo indą. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
  • Atidarykite foliją, užpilkite gautomis sultimis ir kepkite be folijos dar 10-15 minučių iki norimos plutos. Išimkite vyniotinį, leiskite ...
    10. Atidarykite foliją, užpilkite gautomis sultimis ir kepkite be folijos dar 10-15 minučių iki norimos plutos. Išimkite vyniotinį, leiskite šiek tiek atvėsti ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai