Kepti koldūnai su varške

Kepti koldūnai su varške

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą koldūnai yra labai skanūs, šiek tiek traškūs dėl to, kad jie virinami keptuvėje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    1/2 stiklinės
  • Druska
    1/2
  • šaukštelio Miltai
    1 stiklinė
  • Varškės
    2 vnt
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime reikiamus ingridientus.
    1. Paruoškime reikiamus ingridientus.
  • Supilkite vandenį į dubenį ir įberkite druskos.
    2. Supilkite vandenį į dubenį ir įberkite druskos.
  • Reklama
  • Suberkite miltus.
    3. Suberkite miltus.
  • Tešlą minkykite rankomis.
    4. Tešlą minkykite rankomis.
  • Reklama
  • Iškočiokite.
    5. Iškočiokite.
  • Stikline išspauskite apskritimus.
    6. Stikline išspauskite apskritimus.
  • Reklama
  • Įdėkite varškę į dubenį, jei reikia, įpilkite daugiau cukraus ir išmaišykite.
    7. Įdėkite varškę į dubenį, jei reikia, įpilkite daugiau cukraus ir išmaišykite.
  • Varškės masę padalykite į apskritimus.
    8. Varškės masę padalykite į apskritimus.
  • Reklama
  • Padarykite koldūnus.
    9. Padarykite koldūnus.
  • Virkite juos lengvai pasūdytame vandenyje 2-3 minutes.
    10. Virkite juos lengvai pasūdytame vandenyje 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Tada kepkite juos keptuvėje, kol apskrus. Kepimui naudokite bekvapį augalinį aliejų ar sviestą.
    11. Tada kepkite juos keptuvėje, kol apskrus. Kepimui naudokite bekvapį augalinį aliejų ar sviestą.
  • Koldūnai paruošti. Skanaus!
    12. Koldūnai paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai