Kepti koldūnai su varške
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą koldūnai yra labai skanūs, šiek tiek traškūs dėl to, kad jie virinami keptuvėje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1/2 stiklinės
-
Druska1/2
-
šaukštelio Miltai1 stiklinė
-
Varškės2 vnt
-
Cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime reikiamus ingridientus.
-
2. Supilkite vandenį į dubenį ir įberkite druskos.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus.
-
4. Tešlą minkykite rankomis.
-
Reklama
-
5. Iškočiokite.
-
6. Stikline išspauskite apskritimus.
-
Reklama
-
7. Įdėkite varškę į dubenį, jei reikia, įpilkite daugiau cukraus ir išmaišykite.
-
8. Varškės masę padalykite į apskritimus.
-
Reklama
-
9. Padarykite koldūnus.
-
10. Virkite juos lengvai pasūdytame vandenyje 2-3 minutes.
-
Reklama
-
11. Tada kepkite juos keptuvėje, kol apskrus. Kepimui naudokite bekvapį augalinį aliejų ar sviestą.
-
12. Koldūnai paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama