Kepti koldūnai su varške
3.6 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą koldūnai yra labai skanūs, šiek tiek traškūs dėl to, kad jie virinami keptuvėje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1/2 stiklinės
-
Druska1/2
-
šaukštelio Miltai1 stiklinė
-
Varškės2 vnt
-
Cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime reikiamus ingridientus. -
2. Supilkite vandenį į dubenį ir įberkite druskos. -
Reklama
-
3. Suberkite miltus. -
4. Tešlą minkykite rankomis. -
Reklama
-
5. Iškočiokite. -
6. Stikline išspauskite apskritimus. -
Reklama
-
7. Įdėkite varškę į dubenį, jei reikia, įpilkite daugiau cukraus ir išmaišykite. -
8. Varškės masę padalykite į apskritimus. -
Reklama
-
9. Padarykite koldūnus. -
10. Virkite juos lengvai pasūdytame vandenyje 2-3 minutes. -
Reklama
-
11. Tada kepkite juos keptuvėje, kol apskrus. Kepimui naudokite bekvapį augalinį aliejų ar sviestą. -
12. Koldūnai paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















