Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Traškūs, rausvi, tokie skanūs sparneliai! Juos galima valgyti kaip sėklas, jie nuostabūs. O jei į juos įpilsite tinkamo padažo ar prieskonių, bus tiesiog nepaprastai skanu! Kad patiekalas iš vidaus gautųsi minkštas, o iš išorės – traškus, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti vištienos sparnelius saldžiarūgščiame padaže. Tokio skonio paukštiena atrodo labai harmoningai. Dar vienas pliusas – vištiena nėra labai riebi.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištų sparneliai
    700 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kečupas
    50 mililitrų
  • Skystas medus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Actas 6%
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas
    2 šaukštai
  • Malti raudonieji pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Saldžiosios paprikos
    1 šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite sparnelius, nusausinkite. Jei reikia, supjaustykite mažais gabalėliais.
    1. Nuplaukite sparnelius, nusausinkite. Jei reikia, supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Sumaišykite druską, papriką, krakmolą ir maltus pipirus. Ir apvoliokite sparnelius paruoštame mišinyje.
    2. Sumaišykite druską, papriką, krakmolą ir maltus pipirus. Ir apvoliokite sparnelius paruoštame mišinyje.
  • Reklama
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo indą lengvai ištepkite augaliniu aliejumi. Išdėliokite sparnelius, dėkite juos kepti 20 minu...
    3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo indą lengvai ištepkite augaliniu aliejumi. Išdėliokite sparnelius, dėkite juos kepti 20 minučių.
  • Šiuo metu pasigaminkite padažą. Susmulkinkite česnaką, įpilkite kečupo, medaus, acto ir alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišyti.
    4. Šiuo metu pasigaminkite padažą. Susmulkinkite česnaką, įpilkite kečupo, medaus, acto ir alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Po 20 minučių apverskite sparnelius orkaitėje. Tada juos išimkite ir sumaišykite su padažu. Galite papuošti krapais. Gero apetito!
    5. Po 20 minučių apverskite sparnelius orkaitėje. Tada juos išimkite ir sumaišykite su padažu. Galite papuošti krapais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai