Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Traškūs, rausvi, tokie skanūs sparneliai! Juos galima valgyti kaip sėklas, jie nuostabūs. O jei į juos įpilsite tinkamo padažo ar prieskonių, bus tiesiog nepaprastai skanu! Kad patiekalas iš vidaus gautųsi minkštas, o iš išorės – traškus, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti vištienos sparnelius saldžiarūgščiame padaže. Tokio skonio paukštiena atrodo labai harmoningai. Dar vienas pliusas – vištiena nėra labai riebi.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištų sparneliai700 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Kečupas50 mililitrų
-
Skystas medus1 arbatinis šaukštelis
-
Actas 6%1 arbatinis šaukštelis
-
Alyvuogių aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Krakmolas2 šaukštai
-
Malti raudonieji pipirai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Saldžiosios paprikos1 šaukštas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite sparnelius, nusausinkite. Jei reikia, supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Sumaišykite druską, papriką, krakmolą ir maltus pipirus. Ir apvoliokite sparnelius paruoštame mišinyje.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo indą lengvai ištepkite augaliniu aliejumi. Išdėliokite sparnelius, dėkite juos kepti 20 minučių.
-
4. Šiuo metu pasigaminkite padažą. Susmulkinkite česnaką, įpilkite kečupo, medaus, acto ir alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Po 20 minučių apverskite sparnelius orkaitėje. Tada juos išimkite ir sumaišykite su padažu. Galite papuošti krapais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama