Vištienos šlaunelės su obuoliu ir razinomis

Vištienos šlaunelės su obuoliu ir razinomis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kartą, 90-aisiais, buvau jaukiame mūsų miesto restorane. Jie patiekė šį patiekalą. Man jis taip patiko, kad tvirtai pateko į mano mėgstamiausių receptų skyrių. Išbandykite ir jūs. Šį patiekalą labai lengva paruošti. Šlauneles nuplaukite, nusausinkite, gausiai pabarstykite prieskoniais. Obuolius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite šlaunelių, tada kepkite orkaitėje valandą. Galima patiekti su įvairiais dribsniais, ryžiais, bulvėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės
    1 kilogramas
  • Saldus obuolys
    4 vnt
  • Razinos be sėklų
    50 gramų
  • Prieskoniai keptai vištienai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite obuolius. Nupjaukite minkštimą.
    1. Nuplaukite obuolius. Nupjaukite minkštimą.
  • Pridėti razinų. Viską išmaišyti, tolygiai paskirstyti į kepimo indą. Aš savo formos niekuo netepu, nes tai silikonas. Bet koks kitas turi...
    2. Pridėti razinų. Viską išmaišyti, tolygiai paskirstyti į kepimo indą. Aš savo formos niekuo netepu, nes tai silikonas. Bet koks kitas turi būti suteptas aliejumi, kad riebalai, vaisiai ir vištiena nepriliptų prie sienelių.
  • Reklama
  • Nuplaukite vištienos šlauneles. Nuimkite likusias plunksnas (jei yra).
    3. Nuplaukite vištienos šlauneles. Nuimkite likusias plunksnas (jei yra).
  • Į vištieną įberkite prieskonių. Atkreipkite dėmesį, kad druskos nededu. Tai jau mano prieskonių dalis. Jei pas jus nėra druskos, dėkite j...
    4. Į vištieną įberkite prieskonių. Atkreipkite dėmesį, kad druskos nededu. Tai jau mano prieskonių dalis. Jei pas jus nėra druskos, dėkite jos patys.
  • Reklama
  • Vištienos šlauneles padėkite ant obuolių ir razinų pagalvės. Pagal tą patį receptą galite kepti bet kokias vištienos dalis arba naudoti v...
    5. Vištienos šlauneles padėkite ant obuolių ir razinų pagalvės. Pagal tą patį receptą galite kepti bet kokias vištienos dalis arba naudoti vištienos kojeles, blauzdeles.
  • Įjunkite orkaitę, kad įkaistų 200 laipsnių. Įdėkite mėsą į dar šaltą orkaitę. Kepkite apie 1 valandą.
    6. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų 200 laipsnių. Įdėkite mėsą į dar šaltą orkaitę. Kepkite apie 1 valandą.
  • Reklama
  • Gero apetito ir skanių patiekalų!
    7. Gero apetito ir skanių patiekalų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai