Kriaušių pyragas be glitimo

Kriaušių pyragas be glitimo

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į šį stebėtinai skanų ir lengvą kriaušių pyrago be glitimo receptą. Sveika ir skanu – puikus derinys desertui. Jei po ranka neturite migdolų miltų, tai nesvarbu. Skrudintus riešutus nesunkiai paimsite ir sumalsite trintuvu. Jei tešla per daug trapi ir blogai limpa, galima įpilti šiek tiek šalto vandens. Beje, kriaušių pyragą be glitimo labai patogu ruošti namuose naudojant jau paruoštą pagrindą, kurią galima iškepti iš anksto.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Migdolų miltai
    160 gramų
  • Kokosų miltai
    60 gramų
  • Cukrus
    1 šaukštas (geriau naudoti rudą)
  • Sviestas
    6~8 arbatiniai šaukšteliai
  • Kriaušės
    3~4 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma įjunkite orkaitę, įkaitinkite iki 180 laipsnių. Į gilų dubenį sudėkite cukrų, druską, migdolų ir kokosų miltus. Išmaišykite. I...
    1. Visų pirma įjunkite orkaitę, įkaitinkite iki 180 laipsnių. Į gilų dubenį sudėkite cukrų, druską, migdolų ir kokosų miltus. Išmaišykite. Ištirpinkite sviestą, po truputį dėkite maišydami tešlą. 2-3 šaukštus trupinių atidėkite į šalį ir toliau pilkite sviestą.
  • Pagrindas turėtų būti tokios konsistencijos – turi gerai lipti rankose. Taip pat į šį paprastą kriaušių pyrago receptą galite pridėti nat...
    2. Pagrindas turėtų būti tokios konsistencijos – turi gerai lipti rankose. Taip pat į šį paprastą kriaušių pyrago receptą galite pridėti natūralių skonių: cinamono, vanilės, citrusinių vaisių žievelės.
  • Reklama
  • Paruoškite karščiui atsparų indą. Paskleiskite trupinius ir suformuokite plutą. Su tokia tešla dirbti vienas malonumas, ji yra lanksti ir...
    3. Paruoškite karščiui atsparų indą. Paskleiskite trupinius ir suformuokite plutą. Su tokia tešla dirbti vienas malonumas, ji yra lanksti ir puikiai formuojasi. Dabar kepimo formą reikia pašauti į orkaitę 12-15 minučių, kad pagrindas šiek tiek paruduotų. Tešlą galite uždengti kepimo popieriumi, o ant viršaus pabarstyti pupelėmis ar žirneliais, kad kepant nepakiltų.
  • Tuo pačiu metu išimkite kriaušių šerdį ir supjaustykite jas plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, galite jass apšlakstyti trupučiu cit...
    4. Tuo pačiu metu išimkite kriaušių šerdį ir supjaustykite jas plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, galite jass apšlakstyti trupučiu citrinos sulčių. Išdėliokite vaisius ant pagrindo.
  • Reklama
  • Ant viršaus pabarstykite iš anksto paruoštus trupinius ir pašaukite skardą į orkaitę. Kepkite kriaušių pyragą apie 30-40 minučių.
    5. Ant viršaus pabarstykite iš anksto paruoštus trupinius ir pašaukite skardą į orkaitę. Kepkite kriaušių pyragą apie 30-40 minučių.
  • Tai galutinis šio skanaus ir patrauklaus deserto rezultatas. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, grietinėle ar ledų...
    6. Tai galutinis šio skanaus ir patrauklaus deserto rezultatas. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, grietinėle ar ledų kaušeliu. Mėgaukitės arbata!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai