Vištiena su grybų įdaru
4.8 (5 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei jūsų šaldytuve yra vištienos, visada galite pavaišinti savo šeimą ar svečius. Labai lengva pagaminti ne tik sotų, bet ir neįprastą patiekalą, kuris nustebins kiekvieną paragavusį. Daugelis gali paklausti: „Na, ką dar galite pagaminti iš šios filė? Atrodo, kad tiek daug patiekalų jau buvo perdaryta, bet vis dar galima rasti naują receptą! Pavyzdžiui, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti vištienos „bombas“, įdarytas grybais. Karštojo patiekalo technologija paprasta, o viskas atrodo labai įspūdingai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Pievagrybiai300 gramų
-
Kietasis sūris70 gramų
-
Grietinėlė0.25 stiklinės
-
Svogūnai1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sūrį sutarkuokite.
-
2. Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus.
-
Reklama
-
3. Svogūnus su pievagrybiais pakepinkite augaliniame aliejuje. Galiausiai sudėkite sūrį ir grietinėlę. Troškinkite maišydami dar porą minučių.
-
4. Filė supjaustoma į keletą didelių gabalėlių. Ją išmuškite. Tada vištieną pagardinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
5. Uždėkite filė ant folijos. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite grybų įdaro. Suvyniokite į rutuliuką kaip bombą ir uždarykite su folija.
-
6. Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Tada, neišjungę orkaitės, išskleiskite foliją ir dar 10 minučių kepkite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama