Vištiena su grybų įdaru

Vištiena su grybų įdaru

4.8 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei jūsų šaldytuve yra vištienos, visada galite pavaišinti savo šeimą ar svečius. Labai lengva pagaminti ne tik sotų, bet ir neįprastą patiekalą, kuris nustebins kiekvieną paragavusį. Daugelis gali paklausti: „Na, ką dar galite pagaminti iš šios filė? Atrodo, kad tiek daug patiekalų jau buvo perdaryta, bet vis dar galima rasti naują receptą! Pavyzdžiui, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti vištienos „bombas“, įdarytas grybais. Karštojo patiekalo technologija paprasta, o viskas atrodo labai įspūdingai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Kietasis sūris
    70 gramų
  • Grietinėlė
    0.25 stiklinės
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sūrį sutarkuokite.
    1. Sūrį sutarkuokite.
  • Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus.
    2. Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus.
  • Reklama
  • Svogūnus su pievagrybiais pakepinkite augaliniame aliejuje. Galiausiai sudėkite sūrį ir grietinėlę. Troškinkite maišydami dar porą minučių.
    3. Svogūnus su pievagrybiais pakepinkite augaliniame aliejuje. Galiausiai sudėkite sūrį ir grietinėlę. Troškinkite maišydami dar porą minučių.
  • Filė supjaustoma į keletą didelių gabalėlių. Ją išmuškite. Tada vištieną pagardinkite druska ir pipirais.
    4. Filė supjaustoma į keletą didelių gabalėlių. Ją išmuškite. Tada vištieną pagardinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Uždėkite filė ant folijos. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite grybų įdaro. Suvyniokite į rutuliuką kaip bombą ir uždarykite su folija.
    5. Uždėkite filė ant folijos. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite grybų įdaro. Suvyniokite į rutuliuką kaip bombą ir uždarykite su folija.
  • Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    6. Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Tada, neišjungę orkaitės, išskleiskite foliją ir dar 10 minučių kepkite. Gero apetito!
    7. Tada, neišjungę orkaitės, išskleiskite foliją ir dar 10 minučių kepkite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai