Šventinis kiaulienos vyniotinis su įdaru

Šventinis kiaulienos vyniotinis su įdaru

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pažvelkite į šią idėją. Ryškus ir patrauklus įdaras, minkšta mėsa. Patiekalas idealiai tinka absoliučiai bet kokiam garnyrui ar šviežioms daržovėms. Rekomenduoju! Iš karto noriu pasakyti, kad ši idėja, kaip iškepti šventinį kiaulienos vyniotinį su įdaru, gali būti visiškai pakeista pagal jūsų skonį ar turimus ingredientus. Šiuo atveju naudojama mocarela, prosciutto, špinatai ir kai kurie džiovinti pomidorai. Prieš patiekdami gatavą vyniotinį galite apipilti mėgstamu padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Citrinos sulčių
    2 šaukštai
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Kiauliena
    800 gramų
  • Mocarela
    60 gramų
  • Špinatai
    1 ryšulėlis
  • Džiovinti pomidorai
    1~2 šaukštai
  • Prosciutto
    50 gramų
  • Druskos ir pipirų
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atsargiai perpjaukite gabalėlį, kad išvyniotumėte mėsą. Uždenkite maistine plėvele, lengvai pamuškite. Susmulkintą česnaką sumaišykite su...
    1. Atsargiai perpjaukite gabalėlį, kad išvyniotumėte mėsą. Uždenkite maistine plėvele, lengvai pamuškite. Susmulkintą česnaką sumaišykite su citrinos sultimis, garstyčiomis, augaliniu aliejumi, druska ir pipirais.
  • Pusę gauto mišinio užtepkite ant kiaulienos, tolygiai paskirstykite šepetėliu ar šaukštu. Ant viršaus uždėkite sūrio ir prosciutto sluoksnį.
    2. Pusę gauto mišinio užtepkite ant kiaulienos, tolygiai paskirstykite šepetėliu ar šaukštu. Ant viršaus uždėkite sūrio ir prosciutto sluoksnį.
  • Reklama
  • Toliau – špinatai ir pomidorai. Rankomis lengvai paspauskite įdarą.
    3. Toliau – špinatai ir pomidorai. Rankomis lengvai paspauskite įdarą.
  • Švelniai suvyniokite ritinį, suriškite storu siūlu. Antrąja česnako, aliejaus ir citrinos sulčių mišinio su prieskoniais dalimi aptepkite...
    4. Švelniai suvyniokite ritinį, suriškite storu siūlu. Antrąja česnako, aliejaus ir citrinos sulčių mišinio su prieskoniais dalimi aptepkite vyniotinį iš visų pusių. Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
  • Reklama
  • Maždaug po pusvalandžio temperatūrą galite šiek tiek sumažinti. Iškepkite šventinį kiaulienos vyniotinį su įdaru, kol paruduos.
    5. Maždaug po pusvalandžio temperatūrą galite šiek tiek sumažinti. Iškepkite šventinį kiaulienos vyniotinį su įdaru, kol paruduos.
  • Užbaigtas vyniotinis turi ,,pailsėti,, 10-12 minučių. Supjaustykite porcijomis ir patiekite. Gero apetito!
    6. Užbaigtas vyniotinis turi ,,pailsėti,, 10-12 minučių. Supjaustykite porcijomis ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai