Vištienos krūtinėlė su sūriu

Vištienos krūtinėlė su sūriu

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Šis patiekalas puikiai tiks vakarienei ar šventiniams pietums. Vištienos krūtinėlė su sūriu kepama orkaitėje folijoje. Iš anksto įdaryti džiovintais vaisiais ir sūriu. Vištienos filė pamarinuokite prieskoniuose, tada įdarykite tarkuotu sūriu ir džiovintomis slyvomis. Įdėkite į foliją, suvyniokite ir kepkite orkaitėje. Baigiant kepti, krūtinėlę apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti dar 5 minutes. Laimingo gaminimo!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sojų padažas
    100 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus
    50 mililitrų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Vištienos prieskonių mišinys
    1 šaukštas
  • Balzamiko kremas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Slyvos
    50 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite visus marinato ingredientus: prieskonius, alyvuogių aliejų, balzamiko, sojų padažą. Vištienos filė sudėkite į marinatą. Sudėk...
    1. Sumaišykite visus marinato ingredientus: prieskonius, alyvuogių aliejų, balzamiko, sojų padažą. Vištienos filė sudėkite į marinatą. Sudėkite išspaustą česnaką.
  • Slyvas pamirkykite verdančiame vandenyje. Sutarkuokite kietąjį sūrį.
    2. Slyvas pamirkykite verdančiame vandenyje. Sutarkuokite kietąjį sūrį.
  • Reklama
  • Mėsa marinuokite 30 minučių. Mėsoje padarykite kišenę, bet taip, kad nebūtų kiaurymių. Sūris išbėgs per šias skylutes.
    3. Mėsa marinuokite 30 minučių. Mėsoje padarykite kišenę, bet taip, kad nebūtų kiaurymių. Sūris išbėgs per šias skylutes.
  • Į kišenę sudėkite susmulkintas slyvas. Truputis tarkuoto sūrio. Sandariai uždarykite.
    4. Į kišenę sudėkite susmulkintas slyvas. Truputis tarkuoto sūrio. Sandariai uždarykite.
  • Reklama
  • Padarykite valtį iš folijos. Įdėkite įdarytą filė. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Mėsą kepkite orkaitėje 25 minutes.
    5. Padarykite valtį iš folijos. Įdėkite įdarytą filė. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Mėsą kepkite orkaitėje 25 minutes.
  • Ant beveik iškepusios mėsos uždėkite likusį sūrį ir grąžinkite mėsą į orkaitę. Kepkite dar 5 minutes.
    6. Ant beveik iškepusios mėsos uždėkite likusį sūrį ir grąžinkite mėsą į orkaitę. Kepkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Skanaus.
    7. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai