Vištienos krūtinėlė su sūriu
5 (1 įvertinimai)
								1  Porcija
						
								30 min.
						Apie receptą
Šis patiekalas puikiai tiks vakarienei ar šventiniams pietums. Vištienos krūtinėlė su sūriu kepama orkaitėje folijoje. Iš anksto įdaryti džiovintais vaisiais ir sūriu. Vištienos filė pamarinuokite prieskoniuose, tada įdarykite tarkuotu sūriu ir džiovintomis slyvomis. Įdėkite į foliją, suvyniokite ir kepkite orkaitėje. Baigiant kepti, krūtinėlę apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti dar 5 minutes. Laimingo gaminimo!
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# PaukštienaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Sojų padažas100 mililitrų
- 
													Alyvuogių aliejus50 mililitrų
- 
													Česnakai3 skiltelės
- 
													Vištienos prieskonių mišinys1 šaukštas
- 
													Balzamiko kremas1 arbatinis šaukštelis
- 
													Vištienos filė400 gramų
- 
													Slyvos50 gramų
- 
													Kietasis sūris100 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Sumaišykite visus marinato ingredientus: prieskonius, alyvuogių aliejų, balzamiko, sojų padažą. Vištienos filė sudėkite į marinatą. Sudėkite išspaustą česnaką. 1. Sumaišykite visus marinato ingredientus: prieskonius, alyvuogių aliejų, balzamiko, sojų padažą. Vištienos filė sudėkite į marinatą. Sudėkite išspaustą česnaką.
- 
                                                     2. Slyvas pamirkykite verdančiame vandenyje. Sutarkuokite kietąjį sūrį. 2. Slyvas pamirkykite verdančiame vandenyje. Sutarkuokite kietąjį sūrį.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Mėsa marinuokite 30 minučių. Mėsoje padarykite kišenę, bet taip, kad nebūtų kiaurymių. Sūris išbėgs per šias skylutes. 3. Mėsa marinuokite 30 minučių. Mėsoje padarykite kišenę, bet taip, kad nebūtų kiaurymių. Sūris išbėgs per šias skylutes.
- 
                                                     4. Į kišenę sudėkite susmulkintas slyvas. Truputis tarkuoto sūrio. Sandariai uždarykite. 4. Į kišenę sudėkite susmulkintas slyvas. Truputis tarkuoto sūrio. Sandariai uždarykite.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Padarykite valtį iš folijos. Įdėkite įdarytą filė. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Mėsą kepkite orkaitėje 25 minutes. 5. Padarykite valtį iš folijos. Įdėkite įdarytą filė. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Mėsą kepkite orkaitėje 25 minutes.
- 
                                                     6. Ant beveik iškepusios mėsos uždėkite likusį sūrį ir grąžinkite mėsą į orkaitę. Kepkite dar 5 minutes. 6. Ant beveik iškepusios mėsos uždėkite likusį sūrį ir grąžinkite mėsą į orkaitę. Kepkite dar 5 minutes.
- 
Reklama
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















