Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos mėsa labai dera su pievagrybiais, o jei dar verdate švelnų kreminį padažą, tai apskritai - gardumėlis! Patiekalas tinka pietų stalui ar vakarienei. Paprasta ir labai skanu! Namuose pasigaminkite vištienos krūtinėlę su pievagrybiais. Atskirai pakepinkite svogūną, grybus ir vištienos krūtinėlę. Kad padažas būtų skanus, sausoje keptuvėje reikia pakepinti miltus, tada supilti sviestą ir grietinėlę. Visus paruoštus ingredientus sujungiame į puodą ir troškiname ant silpnos ugnies 15 minučių. Garnyrui išvirkite ryžius. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    500 gramų
  • Pievagrybiai
    500 gramų
  • Ryžiai
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Kremas
    200 gramų
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Sviestas
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol suminkštės.
    1. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol suminkštės.
  • Svogūną perkeliame į puodą ir tame pačiame aliejuje apkepame plonais griežinėliais supjaustytus pievagrybius.
    2. Svogūną perkeliame į puodą ir tame pačiame aliejuje apkepame plonais griežinėliais supjaustytus pievagrybius.
  • Reklama
  • Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir taip pat apkepkite.
    3. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir taip pat apkepkite.
  • Puode sumaišykite keptus grybus, svogūną ir vištieną.
    4. Puode sumaišykite keptus grybus, svogūną ir vištieną.
  • Reklama
  • Gaminame padažą. Sausoje keptuvėje pakepinkite šaukštą miltų iki auksinės spalvos. Įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto ir supilkite grietin...
    5. Gaminame padažą. Sausoje keptuvėje pakepinkite šaukštą miltų iki auksinės spalvos. Įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto ir supilkite grietinėlę. Išmaišykite ir supilkite padažą į puodą su troškintais grybais, svogūnais ir vištiena.
  • Čia taip pat dedame tarkuotą česnaką, druską, pipirus. Troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
    6. Čia taip pat dedame tarkuotą česnaką, druską, pipirus. Troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
  • Reklama
  • Garnyrui išvirkite ryžius, patiekite visus kartu, papuoškite žolelėmis. Gero apetito!
    7. Garnyrui išvirkite ryžius, patiekite visus kartu, papuoškite žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai